Mediumul Tyler Henry: "Bobbi Kristina ne-a spus că e alături de mama ei, Whitney Houston!"

3 iunie, 2017
medium jpeg

Mediumul hollywoodian Tyler Henry, unul dintre cei mai căutaţi din domeniu, revine la E! duminică, 4 iunie, la ora 22:00, pentru noi sesiuni uluitoare, alături de vedete care caută sfaturi, conexiuni şi linişte. Seria Hollywood Medium with Tyler Henry va fi difuzată săptămânal. În acest nou sezon, printre vedetele care vor sta faţă în faţă cu Tyler se află Khloe Kardashian, Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum, Eva Longoria, Ryan Lochte, Ru Paul, T-Boz, Lisa Vanderpump, Jenni „JWoww” Farley, Mel B, Janice Dickinson, Patti Stanger, Nico Tortorella, Johnny Weir, Kim Zolciak Biermann, Reza Farahan, Joanna Krupa, Elisha Cuthbert, Nancy Grace, Portia De Rossi, Tabatha Coffey, Mischa Barton, Brett Eldredge, Jaleel White, Dr. Drew, Marlee Matlin, Lil’ Kim, familia Chrisley,  Ice-T şi Coco şi alţii.

Tyler Henry. Foto: Jacob Crumbley/E! Entertainment

Revista OK! a vorbit în exclusivitate cu Tyler Henry despre ce destăinuiri i-au făcut vedetele care au apelat la el, pentru a comunica cu cei dragi, din lumea de dincolo.

Care a fost prima ta experienţă ca medium? Cum ai descoperit că ai acest dar?

Prima mea experienţă ca medium a avut loc la 10 ani, după ce am presimţit că bunica mea va muri.

 Ce vom vedea în noile episoade ale emisiunii?

În acest sezon vă puteţi aştepta să vedeţi mai multe şedinţe de spiritism cu vedete de la Hollywood, de la nume celebre pe plan muzical, la staruri TV.

Care a fost cea mai şocantă revelaţie pe care ai avut-o în noul sezon?

Aş spune că cea mai şocantă revelaţie din acest sezon a fost cea din şedinţa de spiritism cu Alan Thicke, în care l-am avertizat în legătură cu o problemă de inimă. La scurt timp după aceea, Alan a murit de un atac de cord neaşteptat şi momentul în care am putut-o ajuta pe soţia lui, după prima noastră întâlnire, a fost unul profund.

Care experienţă a fost cea mai intensă, în noile episoade ale emisiunii?

Povestea lui Bobbi Brown a avut cel mai mare impact asupra mea şi legătura cu familia lui (incusiv membrii familiei care nu sunt vedete) a fost intensă şi îmbucurătoare.

În alt episod ai contactat-o pe Bobbi Kristina Brown. Ne poţi spune câte ceva despre mesajul ei?

Bobbi Kristina a vrut să-i explice clar tatălui ei că nu e supărată din cauza tranziţiei sale, că e alături de mama ei şi că nu a pierdut conexiunea cu el.

Bobbi Kristina Brown şi Whitney Houston, dispărute dintre noi

Mel B este una dintre vedetele acestui sezon şi a trecut printr-o perioadă mai dificilă, după divorţul ei. A fost mai sensibilă la mesajele din cealaltă lume?

Am vorbit cu Mel B cu luni în urmă, iar figura paternă care a avut mesaje pentru ea şi-a validat puternic legătura cu ea. Şedinţa aceea a fost una de care avea multă nevoie şi sper că a ajutat-o în existenţa din această lume.

Ce vedetă te-a intrigat cel mai mult, în toate episoadele de până acum ale emisunii?

Dintre toate vedetele cu care am avut şedinţe de spiritism, cea cu Moby rămâne cea mai interesantă, datorită transformării de care a avut acesta parte în timpul şedinţei.

Ai cunoscut multe vedete până acum. Pe cine ai vrea să cunoşti pe viitor? Există vreo vedetă decedată cu care ai dori să intri în contact? Ce ai vrea să afli de la ea/el?

Mi-ar plăcea o şedinţă cu Lana Del Rey, dacă ar fi vorba despre o vedetă în viaţă. Cât despre starurile decedate, nu mă pot gândi la niciun nume cu care ar dori să intru în contact.

Ce ai învăţat despre starurile de la Hollywood, după ce ai interacţionat cu atât de multe, în emisiunea ta?

Interacţionând cu vedetele de la Hollywood am învăţat că oricine, indiferent de lifestyle, vrea să afle şi să primească aceleaşi lucruri în viaţă. Fericire, o concluzie şi validare - după asta tânjesc toţi oamenii.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg