Melania Medeleanu şi-a dat demisia de la Prima TV

4 iulie, 2016
Melania Medeleanu jpeg

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune părăseşte pupitrul de ştiri. Vezi care e motivul.

image

După 22 de ani petrecuţi în platourile de televiziune, Melania Medeleanu a decis să înceapă o nouă etapă în viaţa ei. Anunţul demisiei a venit chiar pe Facebook.

"Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş ascultă inima.

Şi inima mea zice azi că MagiCAMP are nevoie de mine. (sau poate eu de MagiCAMP). Şi mai spune că provocările profesionale care mă aşteaptă în perioada imediat următoare sunt, pe cât de dificile, pe atât de necesare că să cresc.

Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez "O seară fără cusur!" dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă.

Mă despart azi şi de o echipă care mi-a dat foarte mult şi căreia îi rămân datoare. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm.

Pentru o vreme o să fiu hai hui - o să râd şi o să plâng cu copiii mei din MagiCAMP, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni - fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine.

O să-mi fie dor? Deja mă sfredeleşte. O să vă fie dor? Voi fi mereu la un click distanţă - fie aici, fie pe www.melania-medeleanu.ro

Rămâneţi sănătoşi!

A! Şi mergeţi la vot în toamnă! :)"

MagiCamp, proiectul Melaniei MedeleanuRecente pe Ok! Magazine

massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg