Melanie Griffith, sexy la 60 de ani. A purtat o rochie semitransparentă care a lăsat totul la vedere

Melanie Griffith este, incontestabil, una dintre cele mai apreciate actrițe din generația veche de la Hollywood. Are 60 de ani și arată extraordinar de bine, asta datorându-se în mare parte unei combinații perfecte de operații estetice și o moștenire genetică bună. Fața nu-i trădează vârsta, dar mai ales trupul tras prin inel care îi permite să poarte orice, fără a părea caraghioasă.

A purtat o rochie prin care i s-a văzut pielea, dar și lenjerie intimă.

Tocmai de aceea, deși a schimbat prefixul în luna august, devenind sexagenară, nu ratează ocazia de a fi în centrul atenție, chiar dacă asta presupune să îmbrace o rochie semitransparentă și să renunțe la sutien. Melanie Griffith a fost cea mai surprinzătoare apariție de la CineFashion Film Awards, căci a ales o ținută foarte îndrăzneață cu care nu avea cum să dea greș.

O apariție îndrăzneață într-o rochie semitransparentă.

Prezentă duminică la Tetrul El Capitan din Hollywood, actrița a purtat o rochie lungă din dantelă neagră, semitransparentă și cu o crăpătură vizibilă pe picior. Frumoasa blondă, care a făcut ravagii prin anii ’80 în filme precum „Something Wild” si „Working Girl”, a fost sarea și piperul de la eveniemnt, căci spectatorii au putut vedea totul prin rochia prețioasă. Melanie și-a etalat picioarele tonifiate, dar și abdomenul și sânii lăsați liberi, singurul element de lenjerie intimă purtat de ea fiind doar o pereche de bikini minusculi. Mai mult de atât, actrița a punctat și cu un choker negru cu pandantiv, pentru un look și mai nonconformist.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA