Meniu ca la nunta Deliei Matache pentru vedetele de la Media Music Awards

24 septembrie, 2012
catering media music awards 1 jpeg

Marea gală de premii Media Music Awards, care va avea loc la Sibiu, în data de 4 octombrie, va fi un răsfăţ total pentru artiştii invitaţi să cânte şi

Marea gală de premii Media Music Awards, care va avea loc la Sibiu, în data de 4 octombrie, va fi un răsfăţ total pentru artiştii invitaţi să cânte şi să îşi ridice trofeele meritate.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum şi cei care vor fi premiaţi în cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat şi un cort cu o suprafaţă de 600 m2, suficient de spaţios pentru o nuntă de 300 de persoane.

Artiştii vor fi trataţi cu preparate fine, asigurate de o renumită firmă de catering din Sibiu. Pe masă se va găsi ruladă de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveţi, brânzeturi, icre de ştiucă, tartar de somon, precum şi torturi de ciocolată şi fructe de pădure, asigurate de Simba Catering.

image

Artiştii vor avea la dispoziţie chelneri, barmani, hostese si bodyguarzi pentru ca şederea lor la Sibiu şi, implicit la gala de premii, să fie cât mai relaxantă.

Organizatorii sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, în valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Astfel se face că spectatorii vor asista la o adevărată defilare de maşini de colecţie: un Dodge Challenger din 1974, câştigatorul circuitului Retromobil Grand Prix, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious, un Chevy Impala Super Sport 327, din 1966, un Chevy Biscayne Impala din 1961, un Dodge Dart din 1965, un Ford Mustang din 1966, un Ford Mustang din 1968 şi un Pontiac FireBird TransAm din 1978.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura în data de 4 octombrie, pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Evenimentul este organizat de

, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg