Meniu de 5 stele la Globurile de Aur FOTO&VIDEO

Alberico Nunziata ar fi trebuit să primească şi el un premiu special pentru întocmirea meniului galei.

Alberico Nunziata meniu Globuri de Aur 2017

Pentru Globurile de Aur 2017, maestrul bucătar Alberico Nunziata de la Beverly Hilton, care i-a gătit mulţi ani şi fostului premier italian Silvio Berlusconi, a pregătit câteva feluri de mâncare în care se regăsesc influențe italiene și americane.

 

Astfel, la aperitiv, cei 1.300 de invitaţi au fost serviţi cu o salată în care au fost îmbinate fructe, nuci, legume și brânză de capră.

Felul principal a constat în filet mignon, alături de un cod patagonian, pesto cu roșii uscate și piure de țelină, risotto cu parmezan, broccolini și ciuperci sălbatice. Pentru vegetarieni, chefii au pregătit risotto cu ciuperci și legume de sezon.

salata Globurile de Aur

61857417

Pentru al şaptelea an consecutiv, desertul a purtat semnătura lui chef Thomas Henzi, tot de la Beverly Hilton.

„La ediţia de anul aceasta meniul are savoare italiană. Aşa că am cules diferite deserturi italiene, de la nord la sud, şi am încercat să le combin într-un singur platou.” E vorba despre tort tradițional napoletan cu migdale și cremă de mascarpone, profiterol umplut cu cremă de vanilie și amaretto şi un baton de ciocolată cu cremă de alune de pădure, praline și spumă de amaretto.

desert Globurile de Aur

În privinţa băuturilor, cocktailurile au fost create de actriţa şi modelul Olivia Culpo.

„Clasicul Champagne cocktail în varianta mea, cu cireşe amare, lichior de portocale, şampanie, dar şi zahar candel. Fiecare „cocktail al casei” este cu bitter. Cristalele de zahăr candel te duc cu gândul la diamante, pe care eu le ador, şi la ţinutele de pe covorul roşu.”

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA