Aflată peste mări și țări, ce mesaj i-a scris Irina soțului Răzvan Fodor, de ziua lui

23 iunie, 2022
Irina și Răzvan Fodor jpg

Mesajul emoționant al Irinei pentru Răzvan Fodor, de ziua lui. Artistul a împlinit 47 de ani.

Filmările la America Express au răpit-o și în vara aceasta pe Irina Fodor de lângă familie. Însă nu putea să nu marcheze în online marele eveniment. Așa că Irina i-a făcut părtași pe admiratorii familiei sale la declarațiile pentru soțul său.

În ziua în care Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, soția lui, Irina, i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Răzvan a distribuit de îndată postarea pe contul său de socializare și a comentat la rândul său, drăgăstos: „De aproape 15 ani mă ține numai în mesaje frumoase!!”

irina fodor postare jpg

Unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz-ul autohton, Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fată, pe nume Diana, în vârstă de 11 ani.

OK!Magazine România a stat de vorbă cu Irina Fodor la începutul anului, ocazie cu care prezentatoarea și-a deschis sufletul în legătură cu relația deosebită ce o leagă de Răzvan: ”Încrederea se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte.”, ne-a mărturisit Irina Fodor, în exclusivitate.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg