Aflată peste mări și țări, ce mesaj i-a scris Irina soțului Răzvan Fodor, de ziua lui

23 iunie, 2022
Irina și Răzvan Fodor jpg

Mesajul emoționant al Irinei pentru Răzvan Fodor, de ziua lui. Artistul a împlinit 47 de ani.

Filmările la America Express au răpit-o și în vara aceasta pe Irina Fodor de lângă familie. Însă nu putea să nu marcheze în online marele eveniment. Așa că Irina i-a făcut părtași pe admiratorii familiei sale la declarațiile pentru soțul său.

În ziua în care Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, soția lui, Irina, i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Răzvan a distribuit de îndată postarea pe contul său de socializare și a comentat la rândul său, drăgăstos: „De aproape 15 ani mă ține numai în mesaje frumoase!!”

irina fodor postare jpg

Unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz-ul autohton, Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fată, pe nume Diana, în vârstă de 11 ani.

OK!Magazine România a stat de vorbă cu Irina Fodor la începutul anului, ocazie cu care prezentatoarea și-a deschis sufletul în legătură cu relația deosebită ce o leagă de Răzvan: ”Încrederea se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte.”, ne-a mărturisit Irina Fodor, în exclusivitate.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg