Mesajul emoționant al familiei Baldwin pentru cel de-al șaptea copil pe care îl așteaptă. Au anunțat sexul bebelușului

12 mai, 2022
baldwinii PNG

Soția lui Alec Baldwin a surprins pe toată lumea la începutul anului, când a anunțat că este din nou însărcinată.

Perioada este extrem de grea pentru actor, după incidentul terifiant din octombrie anul trecut, când și-a împușcat mortal colega de pe platourile filmului western Rust, în Mexic. De atunci, oamenii legii cercetează cum de a fost posibil ca acea armă să fie încărcată cu gloanțe reale, când toată lumea știe că armele de recuzită au gloanțe oarbe.

Sfâșiat de durerea tragediei, Alec Baldwin a primit anunțul noii sarcini a soției sale ca pe o binecuvântare divină. Cei doi soți au mărturisit că se gândeau că au o familie completă, însă se bucură de veste.

Iar acum, întreaga familie a participat la o filmare emoționantă, în care anunță sexul bebelușului. Alec și Hilaria și-au crescut copiii foarte frumos, iar aceștia au numai cuvinte de iubire pentru viitoare soră. Căci da, următoarea membră Baldwin este o fetiță.

 „Ce o îl facă pe bebelușul nostru o persoană iubitoare și împlinită? Ce contează? Ce o să îi facă să se simtă văzuți, liberi și mândri? Probabil că nimic din ceea ce am putea defini. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria”, a scris Hilaria în descrierea clipului video.

„Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru viitorul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care emană dragoste și înțelepciune pură. Sunt binecuvântată să-i aud împărtășind gânduri de viață. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.”, a mai spus Hilaria.

Atât adulții, cât și copiii o primesc pe fetiță cu gânduri bune, de iubire și de speranță pentru o lume mai bună.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg