Mesajul emoționant al familiei Baldwin pentru cel de-al șaptea copil pe care îl așteaptă. Au anunțat sexul bebelușului

12 mai, 2022
baldwinii PNG

Soția lui Alec Baldwin a surprins pe toată lumea la începutul anului, când a anunțat că este din nou însărcinată.

Perioada este extrem de grea pentru actor, după incidentul terifiant din octombrie anul trecut, când și-a împușcat mortal colega de pe platourile filmului western Rust, în Mexic. De atunci, oamenii legii cercetează cum de a fost posibil ca acea armă să fie încărcată cu gloanțe reale, când toată lumea știe că armele de recuzită au gloanțe oarbe.

Sfâșiat de durerea tragediei, Alec Baldwin a primit anunțul noii sarcini a soției sale ca pe o binecuvântare divină. Cei doi soți au mărturisit că se gândeau că au o familie completă, însă se bucură de veste.

Iar acum, întreaga familie a participat la o filmare emoționantă, în care anunță sexul bebelușului. Alec și Hilaria și-au crescut copiii foarte frumos, iar aceștia au numai cuvinte de iubire pentru viitoare soră. Căci da, următoarea membră Baldwin este o fetiță.

 „Ce o îl facă pe bebelușul nostru o persoană iubitoare și împlinită? Ce contează? Ce o să îi facă să se simtă văzuți, liberi și mândri? Probabil că nimic din ceea ce am putea defini. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria”, a scris Hilaria în descrierea clipului video.

„Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru viitorul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care emană dragoste și înțelepciune pură. Sunt binecuvântată să-i aud împărtășind gânduri de viață. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.”, a mai spus Hilaria.

Atât adulții, cât și copiii o primesc pe fetiță cu gânduri bune, de iubire și de speranță pentru o lume mai bună.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg