Mesajul emoționant al familiei Baldwin pentru cel de-al șaptea copil pe care îl așteaptă. Au anunțat sexul bebelușului

12 mai, 2022
baldwinii PNG

Soția lui Alec Baldwin a surprins pe toată lumea la începutul anului, când a anunțat că este din nou însărcinată.

Perioada este extrem de grea pentru actor, după incidentul terifiant din octombrie anul trecut, când și-a împușcat mortal colega de pe platourile filmului western Rust, în Mexic. De atunci, oamenii legii cercetează cum de a fost posibil ca acea armă să fie încărcată cu gloanțe reale, când toată lumea știe că armele de recuzită au gloanțe oarbe.

Sfâșiat de durerea tragediei, Alec Baldwin a primit anunțul noii sarcini a soției sale ca pe o binecuvântare divină. Cei doi soți au mărturisit că se gândeau că au o familie completă, însă se bucură de veste.

Iar acum, întreaga familie a participat la o filmare emoționantă, în care anunță sexul bebelușului. Alec și Hilaria și-au crescut copiii foarte frumos, iar aceștia au numai cuvinte de iubire pentru viitoare soră. Căci da, următoarea membră Baldwin este o fetiță.

 „Ce o îl facă pe bebelușul nostru o persoană iubitoare și împlinită? Ce contează? Ce o să îi facă să se simtă văzuți, liberi și mândri? Probabil că nimic din ceea ce am putea defini. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria”, a scris Hilaria în descrierea clipului video.

„Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru viitorul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care emană dragoste și înțelepciune pură. Sunt binecuvântată să-i aud împărtășind gânduri de viață. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.”, a mai spus Hilaria.

Atât adulții, cât și copiii o primesc pe fetiță cu gânduri bune, de iubire și de speranță pentru o lume mai bună.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg