”Mi-am făcut liposucție la brațe”. Ce star de la Hollywood a recunoscut asta?

O dovadă de adevărat curaj a dat celebrul model, admițând că a recurs la o astfel de intervenție pentru a-și reduce grăsimea nedorită de pe brațe. Nu credeți?

Chrissy, în prezent, alături de fiica sa

În timp ce multe dintre celebritățile de la Hollywood se feresc să recunoască atunci când apelează la vreo intervenție estetică, ea a avut curaj să spună lucrurilor pe nume și să admită că a călcat pragul cabinetului doctorului estetician pentru a avea brațe mai subțiri și tonifiate.

Este vorba despre modelul Chrissy Teigen, soția muzicianului John Legend, care a declarat, într-un interviu recent, că-n urmă cu nouă ani și-a făcut o liposucție a brațelor și că e pregătită s-o facă din nou, acum că a rămas cu puține kilograme în plus după nașterea micuței Luna.

”Mi-am făcut o liposucție, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. E, de regulă, un secret, dar mie nu-mi pasă. S-a întâmplat acum nouă ani sau așa ceva. Am scăpat, atunci, de cinci centrimetri. Acum s-au pus la loc, din păcate, așa că trebuie să plătesc din nou pentru așa ceva. (…) A fost o procedură simplă. M-a făcut să mă simt mai bine în rochii, să mă simt mai încrezătoare.”, a recunoscut Chrissy.

Așa arătau brațele ei înainte de sarcină

De altfel, fostul model a mărturisit și că și-a făcut și alte proceduri. ”Totul e fals la mine, în afară de pomeți. Nu mi-e rușine să vorbesc despre astfel de lucruri”, a declarat, cu nonșalanță, soția muzicianului John Legend, în vârstă de 31 de ani.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA