"Mi-e poftă să fac bine" continuă pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald (P)

23 noiembrie, 2015
https://www facebook com/MihneaRattePhotography jpeg
image

Vineri, 20 noiembrie, între orele 10.00 şi 14.00, McDonald’s România şi-a invitat toţi prietenii să se alăture evenimentului de strângere de fonduri „McHappy Day” al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald, găzduit de restaurantul aflat în Piaţa Unirii. La eveniment, persoane publice alături de parteneri, angajati şi clienţi McDonald’s au devenit purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” şi au susţinut cauza Fundaţiei Ronald McDonald. Pentru al doilea an consecutiv, Fundaţia strânge fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

 Clienţii restaurantului Unirii au avut vineri plăcerea să îşi comande produsele preferate de la personalităţi publice. Printre cei care au ales să se alăture cauzei Fundaţiei şi să devină pentru o zi angajaţi McDonald’s se numără: Mihai Bobonete, Amalia Năstase, Ilinca Vandici, Diana Munteanu, Anca Serea, Cezar Ouatu, Vladimir Drăghia, Costi Diţă, Echipa de baschet de juniori Steaua CSM sau Nicolai Tand.

„Mă bucur că fac parte dintr-o companie care alege să se implice constant şi cu suflet în astfel de iniţiative: ajutorarea copiilor aflaţi în suferinţă pentru care grija familiei şi suportul acestora devine cel mai de preţ medicament. Cred ca este extrem de important să aducem în prim plan idei care chiar fac diferenţa şi prin Fundaţia Ronald McDonald aduc linişte şi siguranţă în peste 13.000 de familii. Le mulţumim prietenilor McDonald’s, presei, partenerilor, clienţilor şi colegilor care au ales să ne fie aproape în această campanie şi suntem onoraţi că ne sunt alături şi luptă cu suflet şi în acest an pentru construirea cele de a treia case Ronald McDonald”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

 În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfăşurată în perioada 16 – 22 noiembrie, McDonald’s donează Fundaţiei Ronald McDonald câte un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald. După ce anul trecut a fost dat startul campaniei”Mi-e poftă să fac bine” pentru a strânge bani pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald, compania îşi doreşte să strângă în acest an fondurile necesare pentru începerea construcţiei casei departe de case încă de anul viitor.

Casele Ronald McDonald vin în sprijinul familiilor a căror copii sunt internaţi pentru tratamente pe termen lung în spital. Pe durata spitalizării copiilor, părinţii nu plătesc cazarea.

image image

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 13,000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

 De asemenea, începând cu anul 2013 Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu

Prof. Univ. Dr. Mărgit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Ţurcanu

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă

Dna. Amalia Nastase, personalitate publică

Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România

Pentru informaţii suplimentare: Oana-Andreea Logigan, 0725 208 631,Recente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg