Michelle Pfeiffer, șocată de moartea subită a prietenului său, Coolio. Rapperul a căzut, secerat, în baie. Ce mesaj emoționant a scris actrița

29 septembrie, 2022
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg

Celebra actriță este devastată de moartea lui Coolio, veste care a căzut ca un trăsnet în lumea showbizului din America.

Din păcate, și acest artist, celebru pentru hitul său evergreen ” Gangsta's Paradise” îngroașă rândurile persoanelor care pică subit și inexplicabil. Muzicianul își vizita miercuri un prieten, ca mai apoi să fie găsit decedat în baie, pe jos.

Nu există nicio suspiciune că ar fi consumat droguri, nicio substanță nu a fost găsită la locul tragediei, însă autopsia va revela dacă artistul a consumat ceva.

Jarez, managerul lui Coolio, a dezvăluit că paramedicii bănuiesc un stop cardiac al artistului care nici măcar nu împlinise 60 de ani.

Pe lângă uluirea generală stârnită de moartea lui Coolio, și-a făcut loc și postarea plină de durere a lui Michelle Pfeiffer, care l-a cunoscut chiar când a fost realizat hitul ”Gangsta's Paradise”, drept coloana sonoră a filmului Dangerous Minds, în care actrița a jucat, în 1995.

Michelle Pfeiffer, Profimedia (2) jpg

Aceasta i-a adus un omagiu online emoționant: ”Sunt devastată să aud de moartea acestui mare artist, Coolio. O viață care s-a sfârșit mult prea repede. După cum mulți dintre voi știu, am lucrat cu el la filmul Dangerous Minds, în 1995. A câștigat un Grammy pentru impecabila coloană sonoră pe care a realizat-o și cred că este unul dintre motivele pentru care v-a plăcut atât de mult filmul.

A fost atât de atent! Cântecul îmi dă și acum fiori, 30 de ani mai târziu. Le transmit membrilor familiei sale iubire și lumină. Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivey Jr.”, a scris, cu emoție, Michelle Pfeiffer, după ce a distribuit și o imagine în care apare alături de muzician.

Coolio și Michelle, Instagram PNG

Pfeiffer este starul filmului din 1995 și joacă rolul LouAnne Johnson, fost ofițer de Marină, care merge să predea la un liceu californian dintr-o zonă rău famată.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg