Michelle și Barack Obama, schimb neobișnuit de declarații la 30 de ani de căsnicie

4 octombrie, 2022

Fostul cuplu prezidențial american a sărbătorit trei decenii de la nuntă într-un cadru romantic, pe plajă.

Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg

În ciuda tuturor greutăților, a tensiunilor acumulate de-a lungul anilor petrecuți în campanii electorale ori la Casa Albă, Michelle și Barack Obama n-au cedat și au rămas un cuplu sudat, care și-a crescut frumos fiicele și care acum, iată, se poate bucura în liniște de o viață relaxată.

Desigur, cei doi n-au ieșit complet din viața publică, derulând în continuare programe sociale și umanitare, scriindu-și memoriile ori ținând conferințe private. Un lucru pe care și-l permit mult mai lesne, după ce ambele lor fete, Sasha și Malia, au ajuns la vârsta maturității și, odată cu studiile universitare, și-au luat în mâini propriile vieți.

Așa se face că, aniversarea celor trei decenii de la căsătoria lor i-a găsit în doi, sărbătorind romantic la malul mării, în ținute lejere, de vacanță, pe o plajă pe care Michelle Obama a desenat o inimă, așa cum numai îndrăgostiții o mai fac.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg