Michelle și Barack Obama, schimb neobișnuit de declarații la 30 de ani de căsnicie

4 octombrie, 2022

Fostul cuplu prezidențial american a sărbătorit trei decenii de la nuntă într-un cadru romantic, pe plajă.

Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg

În ciuda tuturor greutăților, a tensiunilor acumulate de-a lungul anilor petrecuți în campanii electorale ori la Casa Albă, Michelle și Barack Obama n-au cedat și au rămas un cuplu sudat, care și-a crescut frumos fiicele și care acum, iată, se poate bucura în liniște de o viață relaxată.

Desigur, cei doi n-au ieșit complet din viața publică, derulând în continuare programe sociale și umanitare, scriindu-și memoriile ori ținând conferințe private. Un lucru pe care și-l permit mult mai lesne, după ce ambele lor fete, Sasha și Malia, au ajuns la vârsta maturității și, odată cu studiile universitare, și-au luat în mâini propriile vieți.

Așa se face că, aniversarea celor trei decenii de la căsătoria lor i-a găsit în doi, sărbătorind romantic la malul mării, în ținute lejere, de vacanță, pe o plajă pe care Michelle Obama a desenat o inimă, așa cum numai îndrăgostiții o mai fac.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg