Micul tău partener de antrenament

21 noiembrie, 2011

Verde, roşu, galben, gri, 8GB ori 16GB. Sunt posibilele variante lansate de Apple pentru a se potrivi cu stilul tău unic de a asculta muzică… la metrou sau în parc. Iată câteva din funcţiile iPodului Nano 6Gen!

Cu un ecran la fel de plăcut la atingere ca acela al fratelui cel mare iPhone4, iPod Nano reuşeşte să te încânte prin multitudinea de calităţi cu care a fost înzestrat.

Aluminiumul anodizat (tratat împotriva zgărieturilor precum sunt tratate cârligele de alpinism), combinat cu ecranul de 1,5 inchi şi rezoluţie de 240x240 pixeli, îţi bucură simţurile atât de evident încât mai are puţin şi strigă: “Prinde-mă de guler şi hai să ascultăm muzică afară!”. Îl poţi prinde cu clema de pe spate şi, datorită ecranului multi-touch, îţi poţi învârti displayul astfel încât să se vadă ceasul din orice poziţie.

Bateria îţi permite să asculţi muzică nu mai puţin de 24 de ore. Poţi ascuta cărţi audio, radio, poţi viziona pozele din album, iar împreună cu adidaşii Nike+ îl poţi folosi drept cel mai serios antrenor personal “money can buy”. Îţi poţi anunţa până şi prietenii de pe Facebook în legătură cu timpii obţinuţi în antrenamentele tale. Arată atât de bine, încât trebuie să-l incluzi în outfiturile de ieşit în oraş.

Căştile albe Apple, care te etichetează în ziua de astăzi “cool”, împreună cu sunetul perfect şi volumul pe care nu-l poţi da mereu la maximum, te fac pur şi simplu să nu-l mai opreşti. Toate acestea, împreună cu displayul şi fineţea construcţiei, clasează detaşat acest iPod Nano, ajuns la cea de-a şasea generaţie, pe primul loc în preferinţele mondiale ale tinerior şi nu numai.

Preţul începe de la 640 lei în magazine.Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg