Mihaela Bilic despre povestea de iubire cu Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu: ”Noi niciodată...”

2 martie, 2023

Mihaela Bilic este cunoscută românilor pentru franchețea cu care spune lucrurilor pe nume. Medicul nutriționist este o persoană foarte asumată, care nu se dă în lături de la a demonta mituri.

Mihaela Bilic FOTO Facebook webp

Foarte activă în online și la TV, Mihaela Bilic îi învață pe români cum să-și mențină o siluetă armonioasă. De-a lungul vremii, medicul nutriționist și-a atras și o mulțime de critici, după ce a afirmat că este perfect în regulă să mâncăm mezeluri, brânzeturi, chiar și pufuleți. Secretul promovat de dr. Mihaela Bilic este cantitatea. Ea le spune românilor că pot mânca orice, atâta timp cât este vorba de porții mici.

Mai puțini sunt aceia care cunosc detalii despre viața amoroasă a Mihaelei Bilic. Nu am văzut-o apărând alături de vreun partener. Celebra nutriționistă a vedetelor a trăit o poveste de iubire cu actualul soț al Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan.

berecleanu si sotul

Relația dintre Mihaela Bilic și medicul Constantin Stan nu a fost una pasageră, dimpotrivă. Cele două vedete s-au iubit timp de 13 ani, după care nutriționista i-a spus adio. Ea a povestit Fanatik despre lucrurile care au dus la despărțire. Aceasta a făcut mărturisiri despre faptul că a existat foarte multă susținere și colaborare între cei doi, ba mai mult, în momentul în care a plecat, bărbatul a fost nevoit să angajeze trei fete care să o înlocuiască.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.

Mihaela Bilic a precizat, însă, că nu a mers cu fostul ei iubit niciodată într-o vacanță în toți acei 13 ani, deoarece medicul estetician era extrem de ocupat cu munca, până și pe weekend. Lipsa de echilibru dintre muncă și relaxare a erodat relația.

Între timp, medicul Constantin Stan a învățat din greșeli și acum îmbină armonios utilul cu plăcutul, alături de soția Andreea Berecleanu. Cei doi merg regulat în vacanță și city break-uri, iar schimbarea bărbatului a fost observată și de fosta sa parteneră, Mihaela Bilic.

Nutriționista a spus că fosta sa viață a avut parte de o ruptură completă. Când a plecat, a plecat cu totul, departe de tot ceea ce o înconjura: bunuri, chiar și prieteni. Cei doi au luat-o efectiv de la 0, ca și cum nu s-ar fi cunoscut vreodată.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg