Mihaela Borcea, cuvinte dulci despre bărbatul cu care l-a înlocuit pe Cristi Borcea

24 noiembrie, 2022
mihaela borcea7 jpg

E fericită lângă el și nu încearcă niciun moment să ascundă asta! Mihaela Borcea îl sărbătorește pe bărbatul care i-a redat fericirea după despărțirea de Cristi Borcea și a știut să o facă să uite furtunile trecute.

Femeia de afaceri vorbește despre povestea lor într-un mesaj cu multe semnificații. Sorin împlinește 48 de ani.

„La mulți ani, iubiric, cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!? Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! ? Te iubesc!”, îi transmite Mihaela Borcea jumătății sale.

Mihaela are tei copii cu Cristi Borcea, care și-au făcut intrarea în lumea afacerilor. Femeia recunoaște că are o relație specială cu ei, dar continuă să le urmărească din umbră fiecare pas.

„Cu copiii mari sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată, dar chiar și acum când sunt mari au nevoie de sfaturi. Trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier. Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri. Melissa ce să spun, face școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri”, a mărturisit Mihaela Borcea la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG