Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce soția lui Dani Oțil a numit-o ”bunică” într-un roast incendiar la ”iUmor”

21 aprilie, 2022

Mihaela Rădulescu pare să rămână rece la cuvintele Gabrielei Prisăcariu, care au devenit virale în showbiz-ul românesc.

Diva de la Monaco pare prea puțin afectată de momentul umoristic ironic în care a fost inclusă de către soția fostului iubit, Dani Oțil.

Capturem PNG

Roast-urile sunt categorisite drept comedie cu insulte și sunt cunoscute în întreagă lume pentru vulgaritate, dar totuși, în SUA este considerată o onoare acțiunea de a fi roast-uit. Să nu uităm că reacțiile pot fi neașteptate, amintiți-vă celebra scenă de la Oscaruri, când Will Smith și-a pierdut cumpătul, după ce Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale.

Dani Oțil, aflat în juriu la iUmor a fost emoționat pentru evoluția Gabrielei și chiar a felicitat-o pentru naturalețea de care a dat dovadă. Iar Mihaela nu pare deloc deranjată de jignirea actualei partenere a lui Oțil, care a spus că ”bunica lui Dani s-a mutat la Monaco.”

Dimpotrivă, Mihaela își vede liniștită de viață, și nu a intrat în polemici, ci a preferat să distribuie postarea fiului său, Ayan, de care este incredibil de mândră.

Exact acum un an, Dani Oțil a vorbit la rândul său, într-un podcast, despre Mihaela. El a mărturisit că oamenii îl luau în derâdere de multe ori pentru faptul că avea o parteneră de viață mai matură, moment în care le răspundea ironic că are în telefon imagini cu soțiile lor, de aceeași vârstă cu Mihaela, iar diferențele sunt foarte mari, având în vedere că Răduleasca mereu a fost apreciată pentru aspectul său fizic de invidiat.

miha PNG

”Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna”, a spus Dani Oțil.

raduleasca si otil jpeg

Dani Oțil nu a negat niciodată faptul că Mihaela a fost femeia care l-a schimbat, care l-a învățat să iubească și i-a marcat complet viața. După despărțire, el a publicat în mediul online un mesaj extrem de emoționant, unde și-a scris toate gândurile pe care le avea în acele momente grele, când a fost nevoit să spună ADIO, deși nu își dorea.

Prezentatorul TV mărturisea pe atunci că Mihaela i-a oferit cele mai frumoase amintiri, că lângă ea a simțit ce nimeni altcineva nu i-a mai putut stârni și că, după șase ani lângă cea pe care o numea «doamna mea», a devenit cu totul alt om, ba chiar cea mai bună versiune pe care o putea avea. Dani Oțil a declarat că îi va rămâne veșnic recunoscător.

Mihaela Rădulescu are o relație foarte reușită acum cu Felix Baumgartner, iar Dani este însurat cu Gabriela și au un băiețel superb împreună.



Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg