Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu au un copil împreună, în comedia „#Selfie“

25 aprilie, 2014

După aproape 20 de ani de la momentul în care formau un cuplu în viaţa reală, sunt din nou împreună, de această dată pe marile ecrane, unde îşi continuă povestea de dragoste în filmul Cristinei Iacob.

După aproape 20 de ani de la momentul în care formau un cuplu în viaţa reală, Mihaela şi Dan sunt din nou împreună, de această dată pe marile ecrane, unde îşi continuă povestea de dragoste în filmul Cristinei Iacob. În urmă cu câteva luni, pozele cu Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu în pat stârneau curiozitatea tuturor, acum, cu aproape două săptămâni înainte de lansarea comediei „#Selfie“, cei doi se pregătesc deja să îşi facă apariţia împreună la premiera de gală a filmului de la CinemaPRO din Bucureşti.

„E foarte nostim şi mi-a plăcut ideea Cristinei Iacob de a ne pune pe noi doi în această situaţie. E ca o poveste aspiraţional-emoţională pe care n-am trăit-o niciodată. Probabil că, atunci când eram cu Mihaela, amândoi ne-am fi dorit să avem… nu această situaţie, dar măcar să fim în această situaţie“, a declarat Dan Chişu despre asemănarea dintre povestea de dragoste trăită cu Mihaela Rădulescu şi cuplul pe care îl interpretează în comedia „#Selfie“.

selfie mihaela radulescu jpeg

Filmul îi aduce pe cei doi în ipostaza de părinţi, care pe plan financiar au reuşit să îşi susţină din plin copilul, însă emoţional au lipsit cu desăvârşire din evoluţia tinerei Yasmine (Crina Semciuc), ce poate fi descrisă cu uşurinţă ca un copil de bani gata.

În regia Cristinei Iacob, comedia "#Selfie" are o distribuţie impresionantă, din care nu lipsesc celebrităţile, Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu fiind însoţiţi pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase şi Cătălin Căţoiu.

Filmul „#Selfie“ se bucură şi de prezenţa unor actori consacraţi precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu şi Florin Călinescu, care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase.

image

Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia "#Selfie": Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin.

Filmul „#Selfie“ este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România şi Zazu Film, distribuită în cinematografe de Zazu Film.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg