Mihaela Runceanu ar fi împlinit azi 67 de ani! Îndrăgita artistă a fost ucisă cu bestialitate în propria casă, acum 33 de ani

4 mai, 2022

Ce destin tragic a avut una dintre cele mai iubite artiste din România. Într-un noiembrie fatidic, Mihaela Runceanu a fost ucisă noaptea, în propria sa casă.

index jpg

Sunt 33 de ani de la oribila crimă care a îngrozit o țară întreagă, iar azi, 4 mai, superba solistă ar fi putut împlini 67 de ani. Cu siguranță, dacă ar fi trăit, Mihaela Runceanu ar fi fost la fel de iubită. Din păcate, au rămas doar melodiile sale, adevărate ever-green-uri.

Surprinzător, se spune că Mihaela și-a prevăzut moartea! În anul 1989, anul morţii sale, şi-a şocat apropiaţii cu premoniţiile sale: "Eu am să mor la 35 de ani. Dar nu vreau să mor în chinuri". Din păcate, nu a mai ajuns nici la 35 de ani și chiar a murit în chinuri. În fatidica noapte de 31 octombrie spre 1 noiembrie, un bărbat pe care îl cunoștea tangențial i-a curmat viaţa, la doar 34 de ani şi jumătate.

Oribila crimă a avut loc la doar o zi după ce-i apăruse la Electrecord cel de-al doilea vinil LP, "Pentru voi, muguri noi".

runceanu mihaela PNG

A susţinut ultimul său spectacol pe 29 octombrie 1989, în care a îngenuncheat în faţa publicului. Sala Radio găzduia spectacolul-maraton "Start Melodii '89". Sala arhiplină a copleşit-o pe interpretă cu valuri de aplauze. În loc să se bucure de aprecierea publicului, Mihaela Runceanu s-a întristat şi a căzut pe gânduri.

Potrivit unui material furnizat de Libertatea în urmă cu câțiva ani, criminalul Cosmin Ştefănescu este bărbatul care îi aducea vedetei casete video și este și cel care i-a curmat viața într-un mod șocant. Dorind să o jefuiască, acesta a sugrumat-o pe Mihaela cu cablul de la telefon.

Ștefănescu a fost prins la 36 de ore de la teribila crimă, iar acum este liber, dar stabilit în Anglia. Cel care le-a pus capăt zilelor îndrăgitei artiste a fost eliberat pentru bună purtare, în 2006! În ciuda faptului că Instanța îl condamnase la 25 de ani de închisoare, pentru omor. Ștefănescu nu a fost bine primit după eliberare nicăieri în România, de aceea a decis să se stabilească în Marea Britanie, pentru un nou început.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg