Mihaela Tatu revine într-o emisiune TV

7 mai, 2022
tatu7 jpg

Mihaela Tatu se reîntoarce pe sticlă pentru a da verdictul  la MasterChef.

A venit timpul ca jurații MasterChef să treacă în bucătărie, așa că sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, îi vedem într-un nou episod MasterChef: Restul e plăcere, pe Acasă. Chefii vor trebui să gătească de 3 ori mai bine decât de obicei pentru că invitatul special care îi va provoca , și va desemna cea mai bună farfurie la final, va fi Mihaela Tatu!

Hadad și Foa vor fi încântați când Mihaela va ajunge în fața lor pentru că se cunosc de mult și stiu exact cum trebuie să abordeze stilul de gătit. Radu, în schimb, va fi consolat de Mihaela, care îi va spune: „Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!”. „Foa dacă nu ar fi fost bucătar, ar fi trebuit să fie vrăjitor. N-am văzut așa ceva!”, va concluziona Hadad, după ce adversarul său va încerca să o convingă pe Mihaela Tatu, prin cuvinte mari, că el gătește cel mai bine.

Chef Foa a câștigat avantajul de săptămâna trecută și îl poate pune în mare dificultate pe unul dintre colegii săi care... nu va putea să mai guste din mâncarea pe care o va găti! „E complicat să nu poți să guști. Sunt multe gusturi, trebuie să știi cum să reglezi, cum să dai aromă. Mâncarea este un balans între dulce, sărat, picant... ceea ce e foarte greu mai ales în cazul meu, când nu gust”, va spune cheful care va suporta dezavantajul.



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg