Mihai Albu se ceartă din nou cu Iulia Albu. De unde a pornit totul: "După petrecere, una dintre fetiţe a fost diagnosticată cu covid"

11 octombrie, 2021
5 albu5 jpg jpeg

Mihai Albu e din nou în război cu Iulia Albu. Totul a pornit după ce designerul i-a organizat fiicei sale ziua de naştere.

“Vineri,1 octombrie, a fost ziua Mikaelei, a împlinit 12 ani. Sâmbătă, 2 octombrie, i-am organizat o petrecere în aer liber, la o terasă lipită de un loc de joacă, la care au fost invitaţi câţiva colegi şi prieteni de-ai ei, în total cincisprezece copii. Accesul la eveniment s-a făcut doar pe bază de test covid şi doar în prezenţa părinţilor tuturor copiilor. Niciun copil nu prezenţa vreun simptom şi toate testele au fost negative. Această petrecere a avut loc cu încuviinţarea EX-traordinarei mame a Mikaelei cu condiţia prezentării testelor negative de către toţi părinţii/copiii, părinţii nu au avut acces la petrecere, ei doar predând copiii şi luîndu-i după”, povesteşte Mihai Albu.

Problemele au început după eveniment. “La cinci zile după petrecere, una dintre fetiţe a fost diagnosticată cu covid. La aflarea acestei situaţii, toţi copiii care au participat la petrecere au efectuat teste PCR (la şapte zile de la eveniment), toţi având rezultate negative, inclusiv Mika, deci rezultă că acea fetiţă nu era infectată la dată petrecerii, probabil infectandu-se ulterior, mai mult că sigur de la şcoală ei, ea nefiind colegă cu Mika. Menţionez faptul că fetiţa diagnosticată pe dată de 6 octombrie cu covid a dormit noaptea de 2 spre 3 cu Mika în pat, la mine acasă. Dacă ar fi fost bolnavă, cu siguranţă i-ar fi transmis virusul Mikaelei şi probabil şi mie (eu am testul PCR oficial că sunt negativ, Mika de asemenea) În acest moment distinsă EX-ceptională încercă să acuze fie părinţii fetiţei că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aş fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika. De asemenea încerca să lege faptul că mama mea, în vârstă de 93 ani (locuieşte cu mine), diagnosticată pe dată de 8 octombrie cu covid, că s-ar fi îmbolnăvit de la acea fetiţă care a dormit cu Mika la noi. Aceste acuze sunt fabricate şi nu au niciun suport de adevăr, totul este pură speculaţie şi momentele infectărilor nu se pot nicicum lega între ele. Au început deja să apară în presă articole tendenţioase în legătură cu acest subiect şi mă aştept la mult mai multe. Aceste precizări sunt menite să clarifice situaţia şi să descurajeze campania EX-perimentatei în a prolifera minciuni în media. Despre mama aflaţi că este vaccinată şi are o formă extrem de uşoară de boală. Sănătate tuturor!”Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg