Mihai Bendeac nu mai vrea s-audă de religie. ”Mi-e milă de creștinii ortodocși”. Actorul a îmbrățișat o sectă celebră în SUA

12 octombrie, 2022
Mihai Bendeac FOTO Instagram

Actorul trece printr-o adevărată metamorfoză. Cumva, simte că e momentul unor schimbări dramatice.

Așa cum a plecat brusc din emisiunea în care era unul dintre preferații publicului, Mihai Bendeac s-a decis să iasă și din orice constrângere religioasă, căci simte că nu mai rezonează cu niciun concept religios. Totuși nu o face discret, ci simte nevoia să-i minimalizeze pe credincioși și în special pe români, cărora le transmite să simte milă pentru ei. Și alege să adere la o sectă care a atras numeroase vedete în SUA, printre care John Travolta sau Tom Cruise: scientologia.

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o ‘greșeală’ a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie”, spune actorul.

„(…) Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește. (…) Nu, nu am îmbrățișat ‘altă religie’. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod?

Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți”, a explicat Mihai Bendeac, potrivit Antena Stars.

Ca regulă de bază în Biserica Scientologică este faptul că omul este propriul Dumnezeu.

Cel mai important obiectiv al celor care fac parte din Biserica Scientologică este purificarea totală a sufletului şi eliberarea acestuia de orice regulă a Universului şi a timpului.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Damian D PNG
ramsey ok jpg
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
Dieta lui Dumnezeu FotoJet  jpg
okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg