Mihai Bendeac revine pe sticlă

7 septembrie, 2015
Mihai Bendeac jpeg
image

A trecut prin furcile caudine cu foştii săi angajatori, dar acum se întoarce în televiziune cu acelaşi format, „În puii mei“.

Părea că războiul declanşat între Mihai Bendeac şi Antena 1 va fi unul pe viaţă şi pe moarte. După certuri, procese, scandaluri şi ameninţări legate de formatul „iComedy“, care au durat aproape doi ani, actorul a ajuns la o înţelegere cu trustul Intact şi va relua colaborarea de la jumătatea acestei toamne, când va realiza un nou sezon al emisiunii În puii mei.

Cel mai probabil, primele episoade ale noului sezon cu Mihai Bendeac la Antena 1 vor fi difuzate spre sfârşitul toamnei.

Potrivit paginademedia.ro, discuţiile cu Mihai Bendeac au fost reluate după o perioadă în care Antena 1 a difuzat pe post, de la ora 20.30, reluări ale emisiunii În puii mei şi a înregistrat o cotă de audienţă de 300.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.

Ce spune Mihai Bendeac despre revenirea în televiziune? „Nu-mi place să spun, sentenţios, îndemnuri gen: «Urmăriţi-ne!». Cine vrea o va face. Atâta timp cât iubeşti ceea ce faci, asta cred că se transmite şi nu mai e nevoie de altceva. Îi sfătuiesc pe oameni să nu-şi creeze aşteptări despre cum va fi show-ul acum, în 2015. Să se bucure de momentul acela. În concluzie, revenim, dar nu ne revenim“, a declarat Mihai Bendeac, potrivit adevarul.ro.

[embed]https://www.facebook.com/bendeac/videos/vb.100001347053325/924756624245897/?type=2&theater[/embed] Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg