Mihai Bobonete, revoltat pe Nicușor Dan și Clotilde Armand. Actorul a izbucnit după dezastrul din traficul bucureștean

19 mai, 2022
bobonete jpg

Ca majoritatea locuitorilor din București, și actorul este SĂTUL! Nu mai e un secret pentru niciun locuitor al Capitalei. Ai nevoie de nervi tari, ca să te deplasezi în acest oraș, la orice oră din zi, în timpul săptămânii.

Și dacă traficul este sugrumat zilnic fără alte situații speciale, când plouă se dezlănțuie haosul. Aceasta a fost și situația dimineții de miercuri, când bucureștenii au înaintat cu viteza melcului prin adevărate lacuri formate pe carosabil.

De aceea, în calitatea sa de persoană publică, și în asentimentul cetățenilor acestui oraș sugrumat, Mihai Bobonete a scris pe Facebook:

"Jandarmeriei 375–390 Anul 2022.

Primar General al Capitalei, Nicușor Dan.

Primar Sector 1, Clotilde Armand.

Sper ca toate drumurile pe care le mai aveţi de făcut în viaţa asta să fie la fel ca bucata asta de şosea pe care merg de 10 ori pe zi eu împreună cu cei doi copii ai mei, care mă întreabă tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să pună un asfalt!

Aaaa, de fapt m-am răzgândit. Sper să aveţi numai drumuri ca acesta toată viaţa asta şi după ea la fel şi mai sper ca, într-o zi, ăstora care ocupă funcţii atât de înalte să vi se facă atât de ruşine de incompetenţă şi de neputinţă, încât să vi se rupă pantalonii în cur la fiecare strănut până la 90 de ani şi să găsiţi tot timpul coajă de nucă în cozonac!

Să nu-mi începeţi acum că nu ţine de noi, că e la capitală, că mai sunt situaţii…

Acum o săptămână am auzit o declaratţie care reflecta fix potenţa unui primar: ”Eu ştiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucureştene trebuiesc schimbate dar nu avem bani!”.

Domnul Nicuşor, eu ştiu că aş face surf, dar nu am placă şi mai ştiu unele lucruri, dar nu am chef şi mi-e şi scârbă să vi le spun că sigur găsiţi o scuză la toate.

Doamna Clotilde, sunteţi cel mai degeaba", a scris Mihai Bobonete pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg