Mihai Călin a revenit în televiziune

20 martie, 2014
cum se zice ii ia flama pe amandoi rdquo elvira deatcu si mihai calin o dragoste la prima vedere in telenovela 2 1 size14 jpeg

După o absenţă destul de lungă de pe micile ecrane, actorul a hotărât să revină pe sticlă, într-un nou proiect de la Acasă TV, în care va juca alături de actriţa Elvira Deatcu.

După o absenţă destul de lungă de pe micile ecrane, actorul a hotărât să revină pe sticlă, într-un nou proiect de la Acasă TV, în care va juca alături de actriţa Elvira Deatcu.

Potrivit site-ului acasatv.ro, Mihai C─âlin va juca ├«n telenovela ÔÇ×O noua via┼ú─âÔÇť, ├«n care va interpreta rolul lui Nae, un tip aspru, dur ┼či nefericit, care se poart─â dictatorial cu angaja┼úii sai. Pare incapabil s─â iubeasc─â, ├«ns─â dup─â ce o ├«nt├ólneste pe T─ân┼úica (Elvira Deatcu), lucrurile se schimb─â radical, informeaz─â site-ul postului Acas─â TV.

image

ÔÇ×Nae este un personaj cu o educa┼úie mai degrab─â conectat─â la ┼čcoala vie┼úii, dec├ót la un sistem de ├«nv─â┼ú─âm├ónt institu┼úionalizat. A fost mult─â vreme ┼čofer de tir, a lucrat o perioad─â lung─â ├«n str─âin─âtate, ├«n Spania, ca mul┼úi al┼úi rom├óni. A┼č spune c─â este un personaj pozitiv ├«ntr-un fel, cu toate c─â are ┼či el alunec─ârile lui u┼čor dictatoriale fa┼ú─â de angaja┼úii lui mai tineri. Tr─âind de mult─â vreme singur, tr─âie┼čte un fel de dragoste la prima vedere cu T─ân┼úica, o dragoste la v├órsta maturit─â┼úii care are accente adolescentine. Cum se zice, ├«i ia flama pe am├óndoi!ÔÇť, spune Mihai C─âlin despre noul lui personaj.

image

Foto: pagina personal─â, Acas─â TVRecente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg