Mihai Leu, accident la raliul Târgu Mureș. Doi copii au fost răniți

2 iulie, 2022
mihai9 jpg

Accident desprins parcă din filmele de groază la raliul Târgu Mureș. Mihai Leu a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, iar aceasta a ajuns în parapet. Doi copii de șase și opt ani au fost răniți își transportați de urgență la spital.

 „Am pus frână, mașina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, dar nu am reușit. Mașina a atins gardul, care a căzut. Așa s-a întâmplat”, a declarat Mihai Leu la Digi 24.

Pilotul a precizat că a vorbit cu cei doi copii care au fost răniți și cu părinții acestora. „Singurul sentiment este o părere extraordinară de rău pentru ce s-a întâmplat. Am pierdut controlul mașinii, n-am putut s-o controlez. Am vorbit cu cei doi copii. Unul are o rană la picior. L-au cusut la spital și va pleca acasă”.

mihai jpg

Mihai Leu a dus în trecut o luptă cu cancerul de colon. Astăzi evită să-și amintească toată acea suferință, ce părea să nu se mai sfârșească, dar vede în medicul Irinel Popescu omul care i-a salvat viața. „Din păcate, noi nu suntem obișnuiți să mergem la controale medicale. Am învățat că e necesar să mergi să-ți faci analizele. Dacă nu ai grijă de tine, nu îți faci numai ție rău, ci și celor de lângă tine. Asta a fost greșeala mea. Le-aș spune oamenilor să nu renunțe niciodată, să creadă în ei și în medicii cu care lucrează. Cei din Austria mi-au spus că tot ce s-a făcut în România a fost foarte bine”, povestea Mihai Leu într-un interviu.

Mihai a ajuns la control după ce a început să acuze un disconfort în zona abdominală. „Simțeam niște înțepături care deveneau tot mai deranjante. Atunci am luat hotărârea să merg la medic”, își amintește el astăzi. Verdictul a fost însă unul crunt: cancer la colon. „După ce am aflat, m-am dus acasă și am vorbit cu soția. Știam că va suferi foarte mult. În spital, Ana a stat lângă patul meu în fiecare noapte, a dormit alături de mine. L-am rugat pe fiul meu să nu vină, nu voiam să mă vadă în acele momente. Am cunoscut oameni tineri bolnavi de cancer, am întâlnit un copil de 14 ani care avea aceeași afecțiune, dar era într-o stare gravă”, mai spunea Leu.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg