Mihai Morar, faţă în faţă cu Robbie Williams

30 martie, 2015
mihai morar interviu robbie williams 2 jpeg

„Am aşteptat 20 de ani întâlnirea asta“, spune realizatorul radio-TV despre unul dintre cele mai importante momente din cariera sa de jurnalist. Dar aşteptarea a meritat din plin, iar rezultatul îl veţi vedea la Antena 1.

Fanii români ai lui Robbie Williams au început să numere zilele până când artistul va ajunge în ţara noastră! Cântăreţul va susţine un concert impresionant pe 17 iulie şi se anunţă a fi cel mai mare eveniment al anului.

În avanpremieră celui mai aşteptat moment al verii, artistul britanic i-a oferit un interviu în exclusivitate lui Mihai Morar, primul interviu acordat pentru România.

Matinalul de la Radio ZU şi prezentatorul emisiunii „Răi da’ buni“ de la Antena Stars va pleca în acest weekend la Paris, unde a stat de vorbă cu Robbie Williams.

image

„Am aşteptat 20 de ani întâlnirea asta. E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlneşte cu meseria, visele copilăriei se întâlnesc cu realitatea crudă a maturităţii. E ca şi cum posterele din camera mea de adolescent ar începe să vorbească. Sunt mândru că, în numele Antenei 1 şi Radio Zu, îi pot lua primul interviu pentru România celui mai mare entertainer de pe Pământ“, a declarat Mihai Morar înaintea marii întâlniri cu starul britanic.

La sfârşitul interviului, Mihai a postat o fotografie realizată împreună cu Robbie, având alături mesajul: „Ne-am avut mereu ca fraţi. Dar şi mai bine de când suntem taţi“.

Interviul acordat de Robbie Williams va fi difuzat de Observatorul Antenei 1, Antena Stars şi va fi disponibil şi pe Antena Play. Pe 17 iulie, Antena 1 şi Radio ZU va prezenta cel mai mare eveniment muzical al anului: concertul Robbie Williams.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png