Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

2 iulie, 2014
472756 299135136826092 1400585007 o 0 jpeg

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune şi a se instala ca vedetă principală a fostului trust al lui Sârbu, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

Mihai Petre n-a putut refuza oferta celor de la Antena 1, care i-au propus să facă parte din jurul show-ului „Dancing with the stars“, formatul american după care s-a inspirat şi „Dansez pentru tine“. Cu alte cuvinte, el revine, din toamnă, pe micile ecrane, într-o emisiune concurentă show-ului de la Pro TV.

"«Dancing with stars» este, după părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, aşa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. «Dancing with the stars» va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1", a scris Mihai Petre pe contul său de Facebook.

Mihai Petre are în palmares de 14 ori titlul de campion naţional împreună cu soţia sa, Elwira, alături de care a ajuns în semifinală la Cupa Mondială şi în finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionişti din România.

image

Emisiunea "Dancing with the stars" aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti, care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, iar evoluţia lor este notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise şi cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg