Mihai Petre, jurat la Te cunosc de undeva. Pe cine înlocuiește

6 iulie, 2022
mihai22 jpg

Marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!, pe Antena 1 vine cu o mulțime de surprize.  

După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat o înlocuiește. Astfel, Mihai Petre a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alatura în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan.

 “Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon.  Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție. A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevărat memorabil “ , a declarat emoționată Andreea Bălan.

mihai23 jpg

Locul de masa juriului nu va rămâne însă liber, Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza marea finală a sezonului 17.  “Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă” a declarat Mihai Petre.

Cum se vor descurca cuplurile în marea finală și cine va câștiga sezonul 17 din Te cunosc de undeva! Vom putea putea afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1. Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg