Mihai Trăistariu, din nou în cărţi pentru Eurovision VIDEO

30 ianuarie, 2018
Mihai Traistariu Eurovision 2018 jpeg

După semifinala de duminică de la Timişoara, artistul poate spera la o nouă participare pe scena marelui Eurovision, de data aceasta în Portugalia. Uite cu cine se bate pe locul din finală.

image

Dat fiind numărul mare de participanţi înscrişi, TVR organizează anul acesta nu mai puţin de 5 seminifinale. În Anul Centenarului, Selecţia Naţională a Eurovision se desfăşoară sub sloganul “Eurovision uneşte România!” şi de aceea se organizează cinci semifinale în regiunile în care TVR are studiouri teritoriale sau în apropiere.

La cea de-a doua semifinală naţională a Eurovision, care a avut loc în Sala 2 a Teatrului Naţional “Mihai Eminescu” din Timişoara, în decorul inedit al fostului manej imperial, au participat 12 concurenţi, în timp ce ediţia 2018 a Selecţiei Naţionale a atras 72 de piese în lupta pentru un loc în semifinalele Eurovision România. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală.

Jukebox feat. Bella Santiago, Rafael&Andy şi Mihai Trăistariu sunt cei trei câştigători ai semifinalei naţionale a Eurovision de la Timişoara.

Aceştia s-au clasat în fruntea clasamentului, în competiţia de duminică seara, care îi conduce în finala de la Bucureşti, din 25 februarie.

Punctajul cel mai mare, de 58 de puncte, a fost câştigat de piesa “Auzi cum bate”, interpretată în limba română, urmată de piesa “We Are One”, cu 40 de puncte, şi de “Heaven”, piesa lui Mihai Trăistariu, cu 39 de puncte - lucru de care „veteranul“ competiţiei nu a fost deloc încântat.

„Nu sunt extrem de fericit, dar sunt foarte entuziasmat că sunt în finala Eurovision“, a declarat Mihai Trăistariu după aflarea rezultatelor.

Jukebox feat. Bella Santiago, Rafael&Andy şi Mihai Trăistariu se alătură celorlalţi trei finalişti Eurovision 2018, Alexia & Matei, Eduard Santha şi Echoes.

Următoarele semifinale ale Selecţiei Naţionale vor avea loc la Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie), iar marea finală Eurovision România 2018 se va desfăşura pe 25 februarie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Reprezentantul României la Eurovision 2018 va fi ales exclusiv pe baza voturilor telespectatorilor.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG