MIKA, cel mai aşteptat concert de la B’ESTFEST

3 iulie, 2011

Artistul britanic a urcat pe scena principală B’ESTFEST chiar la miezul nopţii, în faţa celui mai numeros public de la festival. Circa 7.000 de oameni s-au strâns în Summer Camp-ul de pe islazul comunei Tunari ca să-l vadă

Artistul britanic a urcat pe scena principală B’ESTFEST chiar la miezul nopţii, în faţa celui mai numeros public de la festival.

Circa 7.000 de oameni s-au strâns în Summer Camp-ul de pe islazul comunei Tunari ca să-l vadă şi să-l asculte pe solistul născut în Beirut – aflat pentru a doua oară în România, după concertul de pe plaja din Mamaia, de anul trecut. A urmat un show electrizant de o oră şi jumătate, în care publicul a dansat şi a cântat pe toate piesele lui Mika – de la Relax, Take It Easy (cu care a deschis concertul), Grace Kelly, Big Girl, We are Golden şi Rain până la Lollipop (cântată la bis). Momentul în care entuziasmul fetelor a atins apogeul a fost la melodia Love Today, când Mika s-a dezbrăcat de tricou. Întors pe scenă după ce a lucrat în studio pentru un nou material discografic, britanicul a cântat în premieră pe scena Ciuc Premium piese de pe următorul lui album, care va fi lansat în această toamnă.

Spectatorii prezenţi pe malul lacului Pasărea în cea de-a doua zi de festival au mai putut urmări show-uri oferite de: Electric Fence, Magnolia, Robin and the Backstabbers, Antarctica, Petrol, Mes Quins, Sensor, Şuie Paparude şi Electric Brother, Asian Dub Foundation şi Lamb.

Azi, pe cele 4 scene de la B’ESTFEST vă aşteaptă: Sarmalele Reci, Zeppelin şi Praetor, Smallman, TiPtiL, Blue Nipple Boy, CTC, Roa, Limun & K-lu, Amon, Snow, Yuffa & Hardcore, headliner-ii serii fiind House of Pain, Hadouken!, Pendulum (live pentru prima dată în Romania) şi Nero.

Transportul până la festival se poate realiza cu mijloacele de transport în comun - linia specială RATB, care pleacă de la staţia din Piaţa Charles de Gaulle (zona Metrou Aviatorilor, din faţa parcului Herăstrău, biletul costând 1,5 lei) sau microbuzul 445, ce poate fi luat de la staţia de Metrou Pipera. Tot de la Metrou Pipera se pot închiria şi biciclete pentru transportul până la festival, în timp ce călătorii care merg în aceeaşi direcţie pot alege să împartă aceeaşi maşină în sistem carpooling (www.cumasina.net ). Bilete pentru ultima zi de festival mai sunt disponibile la punctele de vânzare autorizate şi la casa de bilete amplasată la intrarea în B'ESTFEST Park.

Pentru programul complet, informaţii despre activităţi, transport, hartă, schiţă, un scurt ghid al festivalului poate fi descşrcat de la adresa http://www.bestfest.ro/editia2011/do-it-yourself-guide.pdf.

Foto: Eduard BreabanRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg