Minelli sparge topurile muzicale din întreaga lume. Ce record a stabilit artista din România?

10 august, 2021
3 emi 8812 jpg jpeg

Minelli este vocea pe care am auzit-o foarte des la radio vara asta, cu o piesă care a cucerit toată Europa şi nu numai.

“Rampampam” se află în fruntea topurilor muzicale din peste 10 ţări, înregistrând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube, la doar patru luni de la lansare. Minelli cântă, compune muzică, scrie versuri şi continuă să fie artista cu cele mai multe play-uri pe radio în România, Franţa, Germania, Austria, Rusia, Turcia, Belgia, Lituania, cu piesa “Rampampam”. Artista în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcată în trecut cu piese precum ” Mariola”, „Addicted”, “Discoteka”. Încă de la lansare, piesa “Rampampam” a primit un feedback foarte bun, reuşind să urce în Shazam peak: #4 Global şi #1Global Dance.

Succesul piesei a fost confirmat şi de includerea în playlist-urile celor mai mari radiouri din teritoriu, dar şi de către popularitatea single-ului pe platformele de streaming şi download depăşind 30 de milioane de streamuri pe Spotify si Apple Music. “Rampampam” continuă să aibă rezultate incredibile şi în Rusia, Franţa, Germania, Belgia, Turcia, Croaţia, Bulgaria, Serbia etc, unde este deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio.

Minelli este cântăreaţă şi compozitoare. S-a născut în Slobozia, a facut parte din trupa Wassabi şi apoi şi-a continuat ascensiunea ca artist solo şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese compuse de ea se numără “Flashbacks”, “Maza Jaja”pentru Inna, “Fuck that” pentru Bastard, “Touch me” pentru Antonia, „Addicted” pentru Sickotoy sau „Fire to my heart” pentru Marco & Seba, etc. .Recente pe Ok! Magazine

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg