Mini-stagiune Horaţiu Mălăele la Castelul din Inima Capitalei

2 iunie, 2017
malaele 1024x768 2 jpeg

Marele Horaţiu Mălăele prezintă, în luna iunie, o serie de recitaluri de zile mari, într-o mini-stagiune teatrală la Le Château - Castelul din Inima Capitalei. Actorul va avea o reprezentaţie de excepţie, prin intermediul a patru piese, alese dintre cele mai de succes opere în care acesta a jucat de-a lungul timpului.

image

Astfel, ├«n decorul unic al Le Ch├óteau, vor fi puse ├«n scen─â urm─âtoarele piese,  dup─â cum urmeaz─â:

-  4 iunie ÔÇô Sunt un orb ÔÇô  recital marca Hora┼úiu M─âl─âele ÔÇô durata: o or─â (f─âr─â pauz─â)

- 16 iunie ÔÇô Edi┼úie Special─â ÔÇô cu Hora┼úiu M─âl─âele, Bogdan M─âl─âele ┼či muzicianul Radu Captari

  • 18 iunie ÔÇô PoduÔÇÖ ÔÇô regia Hora┼úiu M─âl─âele ÔÇô cu Hora┼úiu M─âl─âele, George Iva┼čcu ┼či Meda Victor
  • 30 iunie ÔÇô Cafeneaua ÔÇô cu Hora┼úiu M─âl─âele, Dana Dogaru ┼či Emilia Popescu

Le Ch├óteau ÔÇô Castelul din Inima Capitalei a lansat, ├«ncep├ónd cu luna mai, un nou produs artistic de succes ÔÇô Teatru la Castel. Un concept ce combin─â armonios experien┼úa vizion─ârii unui spectacol de teatru de calitate ├«n eleganta sal─â de bal a Castelului cu cea a unei cine rafinate, preg─âtit─â cu pasiune, special pentru aceste evenimente, de c─âtre mae┼čtrii buc─âtari ai Le Ch├óteau, proiectul ÔÇ×Dinner & ShowÔÇŁ reprezint─â o alternativ─â cultural─â ┼či gastronomic─â complex─â, ├«ntr-un mediu exclusivist ┼či elegant, ├«n centrul ora┼čului.

image

Prima reprezenta┼úie din seria "Dinner & ShowÔÇŁ, organizat─â de Le Ch├óteau ├«n data de 17 mai, a fost un real succes, piesa juc├óndu-se cu casa ├«nchis─â, ├«n fa┼úa unui public care a gustat din plin umorul neconven┼úional din ÔÇťNeveste de fotbali┼čtiÔÇŁ, prima apari┼úie a Magdei Catone ├«n calitate dubl─â de actor ┼či regizor.

image

ÔÇťDinner&ShowÔÇŁ sau ÔÇťDinner TheaterÔÇŁ este o form─â de divertisment care a cunoscut un succes fulminant ├«n Statele Unite ale Americii ┼či care a ajuns s─â fie extrem de apreciat─â ┼či ├«n Europa. Acest concept are loc, de obicei, ├«n localuri exclusiviste, care au capacitatea de a asigura func┼úionalitatea unei s─âli de teatru, precum ┼či servicii asociate unui restaurant premium. Mai exact, ├«l putem asocia cu acel spa┼úiu unde publicul poate participa la o cin─â romantic─â, dup─â care, ├«n acela┼či spa┼úiu, este vizionat─â ┼či o pies─â de teatru sau un spectacol. Pachetul ├«mbin─â latura cultural─â cu cea gastronomic─â, ambientul formal cu cel informal, al─âturi de decorul elegant al piesei de teatru, savoarea preparatelor culinare cu satisfac┼úia ├«nt├ólnirii cu arti┼čti cu notorietate, toate acestea red├ónd spiritul cultural ┼či prezentarea unor spectacole de calitate ├«n loca┼úii exclusiviste.

image

Mai multe detalii despre conceptul Dinner & Show - Teatru la Castel, rezerv─âri, precum ┼či informa┼úii despre modalitatea de acces, pot fi ob┼úinute acces├ónd www.le-chateau.ro sau la numerele de telefon 0725.333.333, 0735.224.444, 0720.033.133.