Mirela Retegan porneşte o nouă campanie pentru copiii din secţiile de oncopediatrie – Ziua Eşarfelor Colorate

25 septembrie, 2020
4 mirela retegan esarfele colorate 2 jpg jpeg

Pe 12 Octombrie, Mirela Retegan îi invită pe români să se solidarizeze cu toţi copiii din secţiile de oncopediatrie din România.  

12 Octombrie devine Ziua Eşarfelor Colorate, ziua în care românii arată că le pasă de copiii care se luptă cu cea mai urâtă boală.

Mirela  Retegan, fondatorul Zurli, i-a luat în ultimii 10 ani sub aripa ei pe Copiii cu Branule, iar acum porneşte o nouă campanie dedicată lor.

Tanti Prezentatoarea din Gaşca Zurli şi-a propus ca până pe 12 octombrie să strângă banii necesari pentru achiziţia a 1.000 de kituri de toamnă pentru copiii aflaţi în secţiile de oncopediatrie din ţară.

“Ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie o zi în care prietenii noştri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenţia noastră. Vrem să le facem bucurii celor peste 1000 de copii care sunt internaţi în spitalele din România. Vrem sa le pregătim un kit de toamnă ( cu pijamale, papuci, obiecte de igienă personală, cărţi, jucării ), pe care Gaşca Zurli să le ducă în fiecare secţie.”, spune Mirela.

În secţiile de oncopediatrie, cel mai purtat accesoriu este o eşarfă pe care cei mici o folosesc pentru a-şi acoperi capul. În urma tratamentelor, primul care le dispare este zâmbetul de pe faţă, iar odată cu el şi părul. Le rămâne însă speranţa, neatinsă de tomografii, radioterapii, tratamente chimio.

”, continuă

.

Oamenii pot dona orice sumă doresc, oricât îşi permit, oriunde s-ar afla în lume. Mirela Retegan are în plan mai multe activităţi dedicate campaniei, pe care promite să le dezvăluie rând pe rând.

Şi tu poţi ajuta la strângerea celor 1.000 de pachete pentru cei mai curajoşi copii. Ei sunt cei pentru care copilăria înseamnă doar o nouă tură de citostatice, o nouă serie de perfuzii, injecţii şi cutii întregi de medicamente, analize zilnice şi incertitudini.

Fii alături de micii eroi şi donează în campania care le va aduce un zâmbet Copiilor cu Branule din toate secţiile de oncopediatrie din România.

DONEAZĂ AICI.

este o campanie iniţiată de Mirela Retegan şi susţinută de

.

Link donaţii Galantom: https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14462Recente pe Ok! Magazine

kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg