Mirela Retegan porneşte o nouă campanie pentru copiii din secţiile de oncopediatrie – Ziua Eşarfelor Colorate

25 septembrie, 2020
4 mirela retegan esarfele colorate 2 jpg jpeg

Pe 12 Octombrie, Mirela Retegan îi invită pe români să se solidarizeze cu toţi copiii din secţiile de oncopediatrie din România.  

12 Octombrie devine Ziua Eşarfelor Colorate, ziua în care românii arată că le pasă de copiii care se luptă cu cea mai urâtă boală.

Mirela  Retegan, fondatorul Zurli, i-a luat în ultimii 10 ani sub aripa ei pe Copiii cu Branule, iar acum porneşte o nouă campanie dedicată lor.

Tanti Prezentatoarea din Gaşca Zurli şi-a propus ca până pe 12 octombrie să strângă banii necesari pentru achiziţia a 1.000 de kituri de toamnă pentru copiii aflaţi în secţiile de oncopediatrie din ţară.

“Ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie o zi în care prietenii noştri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenţia noastră. Vrem să le facem bucurii celor peste 1000 de copii care sunt internaţi în spitalele din România. Vrem sa le pregătim un kit de toamnă ( cu pijamale, papuci, obiecte de igienă personală, cărţi, jucării ), pe care Gaşca Zurli să le ducă în fiecare secţie.”, spune Mirela.

În secţiile de oncopediatrie, cel mai purtat accesoriu este o eşarfă pe care cei mici o folosesc pentru a-şi acoperi capul. În urma tratamentelor, primul care le dispare este zâmbetul de pe faţă, iar odată cu el şi părul. Le rămâne însă speranţa, neatinsă de tomografii, radioterapii, tratamente chimio.

”, continuă

.

Oamenii pot dona orice sumă doresc, oricât îşi permit, oriunde s-ar afla în lume. Mirela Retegan are în plan mai multe activităţi dedicate campaniei, pe care promite să le dezvăluie rând pe rând.

Şi tu poţi ajuta la strângerea celor 1.000 de pachete pentru cei mai curajoşi copii. Ei sunt cei pentru care copilăria înseamnă doar o nouă tură de citostatice, o nouă serie de perfuzii, injecţii şi cutii întregi de medicamente, analize zilnice şi incertitudini.

Fii alături de micii eroi şi donează în campania care le va aduce un zâmbet Copiilor cu Branule din toate secţiile de oncopediatrie din România.

DONEAZĂ AICI.

este o campanie iniţiată de Mirela Retegan şi susţinută de

.

Link donaţii Galantom: https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14462Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG