Mirii VIP! Răzvan Simion s-a însurat în secret, în timp ce Daniel Pavel a avut o nuntă cu tam-tam

10 iunie, 2024

A plouat cu nunți VIP, weekendul trecut, în peisajul monden autohton. În aceeași zi în care prezentatorul Survivor Daniel Pavel s-a însurat cu aleasa lui, vedeta de la Neatza, Răzvan Simion, spunea și el DA, ceva mai discret, însă.

Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg

Nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop a avut loc pe 8 iunie, la Palatul Snagov, iar cei doi au fost cât se poate de darnici cu imaginile din ziua lor cea mare, postând story-uri de la pregătiri, dar și de la evenimentul în sine.

Prezentatorul emisiunii Survivor, Daniel Pavel, și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil pe malul lacului Snagov, într-o locație special amenajată pentru eveniment, ocazie cu care de-acum doamna Pavel a purtat o rochie albă mini, cu o capă spectaculoasă din voal, pe deasupra.

Cununia religioasă a avut loc tot la Snagov, ocazie cu care mireasa s-a schimbat cu o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cu spatele gol și o trenă extrem de lungă. Petrecerea de nuntă, una care a avut loc la Palatul Snagov, a adunat împreună peste 300 de invitați și s-a lăsat cu multe postări pe social media de la evenimentul catalogat a fi nunta mondenă a verii.

Nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop foto: Click
Nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop foto: Click

Tot pe 8 iunie au ales să meargă spre altar și vedeta Antena 1 Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au ales ca evenimentul lor să se desfășoare în mare discreție și au făcut publice detaliile nunții lor la o zi după ce au devenit soț și soție.

Mireasa a ales pentru ziua ei cea mare o superbă rochie din dantelă, cu un voal tip capă, prins la baza gâtului, în timp ce Răzvan a purtat un smoking clasic, negru.

"A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi", a scris Daliana pe pagina ei de Instagram, acolo unde a postat instantanee superbe cu proaspătul ei soț, din ziua nunții lor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg