Moartea Mădălinei Manole, relatată în presa internaţională

17 iulie, 2010

Moartea cântăreţei Mădălina Manole a fost relatată pe larg şi în presa internaţională. Astfel, cunoscutul site de ştiri american The Huffington Post a publicat trei ştiri despre moartea Mădălinei Manole, amintind faptul că artista a debutat la 15 ani şi a devenit "una dintre cele mai iubite cântăreţe ale României"

Moartea cântăreţei Mădălina Manole a fost relatată pe larg şi în presa internaţională. Astfel, cunoscutul site de ştiri american The Huffington Post a publicat trei ştiri despre moartea Mădălinei Manole, amintind faptul că artista a debutat la 15 ani şi a devenit "una dintre cele mai iubite cântăreţe ale României", melodiile interpretate de ea având "teme romantice".

La rândul său, cotidianul american San Francisco Chronicle o descrie, în două ştiri, în termeni elogioşi pe artista română. Informaţiile despre decesul cântăreţei au fost preluate şi de alte publicaţii importante, precum Contact Music şi The Washington Times. Alte surse de ştiri online, precum ABC News, CBS News, AOL News, balkaninsight.com şi timesonline.com oferă detalii despre ancheta criminalistică şi remarcă faptul că artista română nu a avut parte de o slujbă religioasă completă deoarece Biserica Ortodoxă consideră sinuciderea drept un "păcat major".

Ştirea despre sinuciderea cântăreţei a făcut înconjurul lumii, fiind anunţată şi în Taiwan, pe site-ul publicaţiei Taiwan News, dar şi în Australia, de publicaţia Sydney Morning Herald.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg