Modestă și șic! Angelina Jolie a împărțit autografe la Paris, într-o baie de mulțime

31 ianuarie, 2023
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg

Angelina Jolie a creat o adevărată ambuscadă la Paris, în timp ce a vizitat o cunoscută parfumerie.

Celebra actriță a impresionat cu eleganța sa. Valuri de oameni s-au strâns pe Champs Elysees, celebra arteră de lux din capitala Franței, pentru a o fotografia pe Angie și a-i cere autografe.

Angelina Jolie la Paris, Profimedia (2) jpg

Fără niciun efort, Angelina Jolie a arătat spectaculos. Diva a purtat o rochie bej, deasupra avea un palton negru cu nasturi aurii, nelipsiții ochelari de soare și o poșetă șic, albă, Christian Dior.

Luni seara, la Paris, Angelina Jolie a vizitat parfumeria Guerlain de pe Champs Elysees. Parizienii s-au bulucit de îndată în zona de lux a Parisului, încât actriței i-a fost greu să mai înainteze printre oameni. A fost ajutată de gărzile sale de corp, în timp ce le zâmbea oamenilor și le semna autografele.

Vedeta de 47 de ani abia a putut să se miște prin baia de mulțime, iar la un anumit moment, a renunțat și la ochelarii de soare pe care îi purta. Cu un stil sobru chic ce o caracterizează, Angelina Jolie a purtat o pereche de pantofi negri cu toc, ce îi evidențiau gleznele-i subțiri. Ca de obicei la evenimente, actrița a optat pentru haine care îi acopereau picioarele aproape în întregime. Este o adevărată lady.

Vedeta pare că și-a dat voie să se mai răsfețe puțin, după o perioadă încărcată, în care a tot deschis acțiuni în instanță împotriva fostului său soț, Brad Pitt.

Acesta pare că a reușit în sfârșit s-o dea uitării și a început o nouă relație cu o femeie tânără și divorțată. Între Brad Pitt și Ines de Ramon, fosta soție a artistului Paul Wesley, s-a înfiripat o idilă de câteva luni. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună și se și afișează public împreună.

Brazilianca are 29 de ani și pare prima femeie care reușește să-l resusciteze social pe chipeșul actor cu care Angelina Jolie a fost căsătorită doar doi ani, dar au avut o relație de peste 10 ani.

Anterior, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, dar mariajul a durat mai puțin de un an. În 2000, a devenit soția lui Billy Bob Thornton. Nici această căsnicie nu a reușit să depășească pragul de doi ani. În 2005, l-a cunoscut pe Brad Pitt pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. & Mrs. Smith". Pe vremea aceea, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg