Modestă și șic! Angelina Jolie a împărțit autografe la Paris, într-o baie de mulțime

31 ianuarie, 2023
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg

Angelina Jolie a creat o adevărată ambuscadă la Paris, în timp ce a vizitat o cunoscută parfumerie.

Celebra actriță a impresionat cu eleganța sa. Valuri de oameni s-au strâns pe Champs Elysees, celebra arteră de lux din capitala Franței, pentru a o fotografia pe Angie și a-i cere autografe.

Angelina Jolie la Paris, Profimedia (2) jpg

Fără niciun efort, Angelina Jolie a arătat spectaculos. Diva a purtat o rochie bej, deasupra avea un palton negru cu nasturi aurii, nelipsiții ochelari de soare și o poșetă șic, albă, Christian Dior.

Luni seara, la Paris, Angelina Jolie a vizitat parfumeria Guerlain de pe Champs Elysees. Parizienii s-au bulucit de îndată în zona de lux a Parisului, încât actriței i-a fost greu să mai înainteze printre oameni. A fost ajutată de gărzile sale de corp, în timp ce le zâmbea oamenilor și le semna autografele.

Vedeta de 47 de ani abia a putut să se miște prin baia de mulțime, iar la un anumit moment, a renunțat și la ochelarii de soare pe care îi purta. Cu un stil sobru chic ce o caracterizează, Angelina Jolie a purtat o pereche de pantofi negri cu toc, ce îi evidențiau gleznele-i subțiri. Ca de obicei la evenimente, actrița a optat pentru haine care îi acopereau picioarele aproape în întregime. Este o adevărată lady.

Vedeta pare că și-a dat voie să se mai răsfețe puțin, după o perioadă încărcată, în care a tot deschis acțiuni în instanță împotriva fostului său soț, Brad Pitt.

Acesta pare că a reușit în sfârșit s-o dea uitării și a început o nouă relație cu o femeie tânără și divorțată. Între Brad Pitt și Ines de Ramon, fosta soție a artistului Paul Wesley, s-a înfiripat o idilă de câteva luni. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună și se și afișează public împreună.

Brazilianca are 29 de ani și pare prima femeie care reușește să-l resusciteze social pe chipeșul actor cu care Angelina Jolie a fost căsătorită doar doi ani, dar au avut o relație de peste 10 ani.

Anterior, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, dar mariajul a durat mai puțin de un an. În 2000, a devenit soția lui Billy Bob Thornton. Nici această căsnicie nu a reușit să depășească pragul de doi ani. În 2005, l-a cunoscut pe Brad Pitt pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. & Mrs. Smith". Pe vremea aceea, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg