Momente grele pentru Rafael Nadal! Tenismenul este în doliu

24 aprilie, 2023

În plină recuperare după accidentările care l-au împiedicat să joace la turneul Madrid Masters 1000, Rafael Nadal se confruntă cu un alt moment dificil din viața personală: moartea socrului său.

Rafael Nadal  GettyImages 1457292501 jpg

Săptămâna trecută, familia a anunțat că tatăl soției sale Mery Perelló a murit. Potrivit relatărilor, socrul său, domnul Miquel Perelló Más, a murit joi, 20 aprilie, după o lungă suferință, care i-a pus capăt vieții la 63 de ani în Mallorca.

Potrivit presei spaniole, Miquel Perelló a fost un prosper om de afaceri în sectorul construcțiilor, o figură iubită în Mallorca, foarte dedicat profesiei pe care o îmbrățișase, în construcții.

Au rămas să-l plângă soția María Pascual și singura lor fiică, Mery Perelló, soția lui Rafael Nadal.

Întocmai ca Mery Perelló, și tatăl acesteia a dus o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, în ciuda faimei internaționale a ginerelui său.

Anul trecut, Rafael Nadal și Mery Xisca Perello, soția jucătorului de tenis în vârstă de 37 de ani, au devenit părinți pentru prima dată. Chiar înainte ca Mery să rămână însărcinată, Rafael Nadal mărturisea că-și dorește enorm să aibă mulți copii.

Rafael Nadal Parera şi-a etalat abilităţile sportive încă de mic. La numai trei ani, a primit o rachetă de la unchiul lui, antrenorul de tenis Toni Nadal, care a fost uimit să descopere cum micuţul nu se ferea de mingii, ca orice copil de vârsta lui, ci ieşea în întâmpinarea lor pentru a le lovi. Mai din amuzament, mai din dorinţa de a-i perfecţiona loviturile, Toni l-a învăţat pe dreptaciul Rafa să servească cu ambele mâini, lucru în avantajul lui chiar şi-n ziua de azi, când aplică lovituri cu stânga ca nimeni altul. Alt unchi de-ai tenismenului, Miguel Ángel Nadal, fost fundaş la FC Barcelona, l-a introdus pe băiat atât pe terenul de fotbal, cât şi-n vestiarul echipei lui, ca să primească un autograf de la Cristiano Ronaldo.

Într-un final, Rafael a ales tenisul, renunţând la fotbal la insistenţa tatălui său de-a se concentra pe un singur sport. Antrenat iniţial de Toni, Nadal a simţit, pentru prima dată, gustul victoriei la un turneu local pentru jucători sub 12 ani. La 15 ani, a devenit tenismen profesionist şi de-atunci nu conteneşte să-şi afişeze valoarea.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg