Monica Anghel este poreclită „Madam Goagăl”: „Mia e descurcăreață, și eu sunt!”

2 mai, 2022
monica2225 jpg

Monica Anghel este unul dintre personajele centrale ale serialului “Strada Speranței”, care va debuta în curând.

Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”. Mia știe tot ce se petrece în cartier, în casele oamenilor, dar și în paturile lor, nu scapă nimic și nu iartă, de asemenea, nimic. Bârfa este hrană zilnică pentru Mia, iar căsnicia ei cu Viorel (interpretat de Ovidiu Niculescu), interlopul de cartier, patron de service auto, îi potențează toate “apucăturile”. Dacă apare o ceartă între vecini, Mia și Viorel sunt și ei acolo să pună gaz pe foc.

“Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine”, a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează exemplar, în “Strada Speranței”.

monica223 jpg

“Strada Speranţei”, serialul de comedie urbană care stârneşte râsul în hohote, le va face românilor mai frumoase serile de weekend. Producţia, o adevarată desfăşurare de forţe, beneficiază de o distribuţie de excepţie și va avea premiera sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00, la Kanal D.

Din distribuţia serialului fac parte actori mari, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

Povestea are în centru trei familii diferite de bucureşteni. Trăirile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă permanentă de conflicte, dar şi multă comedie.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG