Monica Anghel s-a reinventat total, după slăbire. Cum își îngrijește tenul, doar cu produse românești

5 aprilie, 2023
Monica Anghel FOTO Instagram

Odată cu eliminarea kilogramelor în plus, Monica Anghel și-a redescoperit noi pasiuni. Vedeta nu contenește să-și uimească fanii.

Nu doar silueta a devenit prioritară pentru Monica Anghel, ci și tenul, care, odată cu înaintarea în vârstă, devine din ce în ce mai pretențios.

Interesant este că până recent, artista nu dădea mare importanță produselor de îngrijire a pielii. La fel de adevărat este că atunci când există surplus ponderal, și pielea stă foarte întinsă. Din perspectiva de acum, subțire ca o liană, Monica Anghel a recunoscut că a început să folosească mai multe creme și că este adepta produselor de îngrijire românești.

„Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși. Din punctul meu de vedere curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproof, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt!”, a dezvăluit pentru Click cântăreața, care are un ten de invidiat. De abia acum doi ani, solista a folosit prima ei cremă pentru față. De remarcat că este, totodată, adepta produselor cosmetice de proveniență autohtonă.

Top fit acum, procesul de slăbire al solistei s-a declanșat în urma unor afecțiuni foarte serioase. Cântăreața a fost operată la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98%, la piciorul drept.

Ulterior, Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme și a fost mereu suspectată că și-ar fi tăiat stomacul, precum alte vedete care s-au transformat total: Teo Trandafir, Minodora, Bianca Rus sau Raluca Bădulescu. Monica Anghel a negat întotdeauna vehement ideea că s-ar fi operat în vederea micșorării stomacului. Ea a fost ghidată de nutriționist, a intrat în deficit caloric și s-a mișcat.

Atât de mult îi place noua viață, încât a integrat sportul definitiv în rutina zilnică. În mod neașteptat, vedeta și-a luat certificatul de instructor de fitness.

Chiar dacă apelează la creme, artista nu uită să treacă și pe la cabinetul medicului estetician, pentru diverse proceduri puțin invazive.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg