Monica Bellucci a confirmat noua ei relație. Frumoasa italiancă, de mână c-un bărbat celebru

6 martie, 2023

„Să te îndrăgostești de cineva este unul din acele momente magice din viață“, spunea cândva Monica Bellucci.

După o pauză considerabilă, actrița trăiește din nou magia. Magie la propriu, dacă stai să te gândești că noul iubit este nimeni altul decât regizorul unor filme ca Wendesday, Alice în Țara Minunilor sau Edward Mâini-de-foarfecă.

Monica Bellucci si Tim profimedia 0758984177 jpg

Vestea că frumoasa italiancă are o relație cu cineastul Tim Burton a luat pe toată lumea prin surprindere. Ea actrița elegantă, mondenă, exuberantă, el artistul excentric, ciudățel și nu prea vorbăreț. Mulți au catalogat improbabilul cuplu drept „surpriza anului“. Și poate că n-am fi aflat nici acum dacă amorezii n-ar fi fost surprinși pe stradă în tandrețuri.

Revista Paris Match a aruncat bomba, iar discreția pe care Monica Bellucci și Tim Burton încercau să o păstreze de circa patru luni s-a dus rapid pe apa sâmbetei. Cei doi au confirmat relația cu un sărut pasional, iar mai apoi cu o plimbare mână de mână în Madrid.

Se crede că actrița de 58 de ani și regizorul de 64 de ani au început o relație după Lumière Film Festival, ce a avut loc în luna octombrie la Lyon. Acolo, Monica Bellucci i-a înmânat acestuia Premiul pentru Întreaga Carieră, furându-i în același timp și inima, se pare. „În toată viața mea n-am simțit atâta dragoste ca în seara asta.

E cea mai tare «înmormântare» pe care puteam să o am, bine ați venit“, a declarat atunci Tim Burton, euforic probabil și de la efectul Monica Bellucci. Spectaculos este că, deși cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, tot la un festival de film, la Cannes, în 2006, abia acum s-au remarcat cu adevărat.

Niciodată nu este prea târziu pentru noi iubiri, însă, mai ales că ambii vin după relații eșuate. Monica Bellucci vine după o poveste de dragoste cu mult mai tânărul Nicolas Lefebre, încheiată în 2019. Înainte de asta, a fost căsătorită vreme de 14 ani, până în 2013, cu Vincent Cassel, având împreună două fete, Deva (18) și Léonie (12).

Tim Burton, la rândul său, a avut o căsnicie de 13 ani cu Helena Bonham Carter, de care a divorțat în 2014. Cei doi sunt părinții unui băiat de 19 ani, Billy, și ai unei fete de 15, Nell.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg