Monica Bellucci, Diane Kruger și Marion Cotillard au făcut senzație la Paris. Nu dau semne de îmbătrânire

Monica Bellucci, Diane Kruger și Marion Cotillard, trei dintre cele mai apreciate actrițe internaționale, au făcut senzație la un eveniment care a avut loc luni seara în Paris. Apreciate de criticii de modă și mai mereu strălucitoare pe covorul roșu, cele trei dive au impresionat și de data aceasta și nu în ținute de gală, ci în outfituri cool și cu fețe fresh care nu le trădează anii.

Marion a fost cea mai strălucitoare.

Deși au toate peste 40 de ani, nu dau semne de îmbătrânire. Dacă franțuzoaica Marion Cotillard  (42) a uimit pe toată lumea cu noul look, blondă și foarte slabă, la aproape un an de la nașterea celui de-al doilea copil al său, nemțoaica Kruger (41) și-a etalat picioarele tonifiate într-o superbă rochie albă. Nici Monica Bellucci (53) nu a fost mai prejos, celebra actriță optând pentru un outfit all black, dar foarte sexy, cu pantaloni mulați și o pereche de  botine cu toc înalt de la Louboutin.

Monica Bellucci a optat pentru un outfit all black.

Invitate la petrecerea Cesar – Revelations 2018 din Paris, cele trei dive au întors toate privirile pe covorul roșu. De departe, Marion a fost cea mai sclipitoare, cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă cu reflexii strălucitoare – creație Balmain , un pulover negru și cu o coafură rock cu împletituri pe o parte.

Actrița este extraordinar de frumoasă și arată impecabil la cei 53 de ani ai săi.

Spre deosebire de ea, Monica a optat pentru look-ul clasic și sigur, iar costumul negru i-a venit ca turnat. Să nu mai vorbim de tunsoarea bob care i-a încadrat perfect fața și de machiajul discret care i-a scos în evidență trăsăturile. Cea mai elegantă și sexy  a fost Diane Kruger, într-o rochie mini și cu o pereche de botine  cu material transparent și bot ascuțit.

Diane Kruger a fost cea mai sexy de la petrecere.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA