Monica Belluci, copert─â unic─â al─âturi de fiica sa. Imaginea este istoric─â ┼či sugereaz─â predarea ┼čtafetei ├«ntre genera┼úii

6 iulie, 2021
7 monica si deva1 jpg jpeg

Impresionantă noua copertă Vogue ediţia din Italia, în care apar celebra Monica Belucci pentru prima dată alături de fiica sa, Deva, în vârstă de 16 ani.

Monica spune despre fiica sa, Deva Cassel: ÔÇŁMereu a fost a┼ča, liber─â. Nu se teme de nimic.ÔÇŁ

Imaginea este foarte sugestiv─â, cu o Monica discret─â, atent situat─â ├«n exteriorul paginii, l─âs├ónd parc─â centrul ├«n toat─â plenitudinea sa, fiicei sale care i-a mo┼čtenit frumuse┼úea iconic─â. Actri┼úa ├«n v├órst─â de 56 de ani face cumva o predare a ┼čtafetei, de la o frumuse┼úe la alta.

├Än editorialul s─âu, din Vogue, regizorul Emanuele Farneti a scris: ÔÇ×Monica ├«ns─â┼či a dorit s─â fac─â gestul de a se da deoparte ┼či de a o l─âsa pe Deva ├«n lumina reflectoarelor. S─â recunoa┼čtem acest lucru: a face loc celor care vin dup─â noi (o fiic─â, un succesor) nu este ceva cu care suntem obi┼čnui┼úi s─â vedem des. A┼ča c─â Deva (Roversi spune despre ea: ÔÇ×Am sim┼úit aceea┼či emo┼úie pe care am sim┼úit-o cu Natalia Vodianova ┼či Kate Moss. Emo┼úia ├«n fa┼úa frumuse┼úii pureÔÇŁ) ┼či cei 16 ani ai s─âi deschid un num─âr dedicat ├«n totalitate v├órstei saleÔÇŁ.

Realizarea revistei Vogue este uria┼č─â, nimeni nu le mai fotografiase ├«mpreun─â. Este o copert─â ce va intra ├«n istorie, cu siguran┼ú─â.

ÔÇŁMam─â ┼či fiic─â s-au reunit acum ├«ntr-un studio foto din Paris, ├«n fa┼úa formatului 6├Ś4,5 Hasselblad al lui Paolo Roversi, unde Monica a fost fotografiat─â de multe ori, ├«n timp ce Deva nu a f─âcut-o niciodat─â. Compensa┼úia care vine acum este ├«ns─â uria┼č─â: nimeni nu le imortalizase niciodat─â ├«mpreun─âÔÇŁ, a scris revista Vogue.

Textul care ├«nso┼úe┼čte fotografiile este extrem de laudativ pentru frumuse┼úea ambelor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg