Monica Bîrlădeanu, în tandrețuri cu medicul Valeriu Gheorghiță, în piscină? Ce declară actrița?

13 iunie, 2023

Superba divă a României a dat o primă reacție, după ce a fost surprinsă în piscină, în Bulgaria, cu colonelul Valeriu Gheorghiță.

Monica Birladeanu decolteu (4) jpg

Monica Bîrlădeanu a ieșit public cu o declarație, după ce jurnalistul Victor Ciutacu a făcut publice niște fotografii cu ei doi într-o piscină, relaxându-se în Bulgaria, la un resort de lux, scrie Cancan.

Foto România TV
Foto România TV

Bruneta ține să precizeze că are o relație, dar cu un bărbat necăsătorit. Potrivit presei, colonelul Valeriu Gheorghiță, responsabil cu vaccinarea populației anti-COVID în pandemie, este căsătorit. Așadar, voalat, Monica Bîrlădeanu neagă o idilă cu Valeriu Gheorghiță. Sau dă de înțeles că acesta ar fi divorțat?

Iată ce reacție a avut actrița, după apariția imaginilor incendiare

Monica Bîrlădeanu a postat pe internet, în urmă cu puțin timp, un mesaj prin care explică situația. Actrița în vârstă de 44 de ani și-a anunțat prietenii virtuali că circulă informații eronate referitoare la propria persoană. Ea a mărturisit că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit. În plus, a susținut că nu își ascunde relația pe care o are, însă preferă să își țină viața privată departe de ochii celor curioși.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși recent într-o ipostază uluitoare. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se relaxau într-un jacuzzi la un resort de lux din Bulgaria. Gesturile tandre dintre ei și privirile romantice ale medicului i-au făcut pe mulți să creadă că aceștia au o relație.

1 valeriu gheorghita jpg jpeg

Lucrurile ar lua o întorsătură neașteptată, cu atât mai mult cu cât medicul Valeriu Gheorghiță este căsătorit și are o soție superbă, care îl susține de ani buni în carieră.

,,Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult. Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile.”, spunea medicul despre relația cu soția sa.Recente pe Ok! Magazine

UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg