Monica Davidescu și-a serbat ziua de naștere la mare. Cum arată actrița în costum de baie, la 50 de ani

10 august, 2022
Monica Davidescu 50 (2) jpg

Îndrăgita actriță s-a aflat în vacanța mult așteptată, cu familia. Și fiindcă este o norocoasă care-și serbează ziua vara, a putut s-o organizeze la malul mării.

Pe conturile sale de socializare, Monica nu s-a zgârcit cu imaginile și nu putem să nu observăm cât de bine arată soția lui Aurelian Temișan în costum de baie.

Silueta actriței este zveltă, iar atitudinea copilăroasă, prezentă. Monica Davidescu se bucură din plin de viață și de energia minunată pe care ți-o dă marea și care, în cazul său, a fost amplificată și de prezența familiei.

Fanii de asemenea au copleșit-o cu mesaje de felicitare, mai ales că a schimbat prefixul, iar Monica le-a mulțumit: ”Vă mulțumesc, din suflet, tuturor, pentru miile de mesaje cu urări frumoase, ieri, de ziua mea. Sunt onorată! Simt ca faceți parte cu toții din familia mea și mă bucur să am o familie așa numeroasă și prezentă cu gânduri bune, mereu alături de mine. Vă mulțumesc! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de socializare.

Vedeta arată atât de bine grație faptului că este o persoană activă, care atunci când are puțin timp liber, merge la pilates, o formă foarte prietenoasă de a face mișcare și de a-ți exersa mobilitatea. Actrița a spus că nu a trecut pe la medicul estetician, dar nu exclude varianta, dacă va fi cazul. Până atunci, își încântă soțul și fanii cu o formă fizică grozavă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg