Monica Davidescu și-a serbat ziua de naștere la mare. Cum arată actrița în costum de baie, la 50 de ani

10 august, 2022
Monica Davidescu 50 (2) jpg

Îndrăgita actriță s-a aflat în vacanța mult așteptată, cu familia. Și fiindcă este o norocoasă care-și serbează ziua vara, a putut s-o organizeze la malul mării.

Pe conturile sale de socializare, Monica nu s-a zgârcit cu imaginile și nu putem să nu observăm cât de bine arată soția lui Aurelian Temișan în costum de baie.

Silueta actriței este zveltă, iar atitudinea copilăroasă, prezentă. Monica Davidescu se bucură din plin de viață și de energia minunată pe care ți-o dă marea și care, în cazul său, a fost amplificată și de prezența familiei.

Fanii de asemenea au copleșit-o cu mesaje de felicitare, mai ales că a schimbat prefixul, iar Monica le-a mulțumit: ”Vă mulțumesc, din suflet, tuturor, pentru miile de mesaje cu urări frumoase, ieri, de ziua mea. Sunt onorată! Simt ca faceți parte cu toții din familia mea și mă bucur să am o familie așa numeroasă și prezentă cu gânduri bune, mereu alături de mine. Vă mulțumesc! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de socializare.

Vedeta arată atât de bine grație faptului că este o persoană activă, care atunci când are puțin timp liber, merge la pilates, o formă foarte prietenoasă de a face mișcare și de a-ți exersa mobilitatea. Actrița a spus că nu a trecut pe la medicul estetician, dar nu exclude varianta, dacă va fi cazul. Până atunci, își încântă soțul și fanii cu o formă fizică grozavă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp