Monica Davidescu și-a serbat ziua de naștere la mare. Cum arată actrița în costum de baie, la 50 de ani

10 august, 2022
Monica Davidescu 50 (2) jpg

Îndrăgita actriță s-a aflat în vacanța mult așteptată, cu familia. Și fiindcă este o norocoasă care-și serbează ziua vara, a putut s-o organizeze la malul mării.

Pe conturile sale de socializare, Monica nu s-a zgârcit cu imaginile și nu putem să nu observăm cât de bine arată soția lui Aurelian Temișan în costum de baie.

Silueta actriței este zveltă, iar atitudinea copilăroasă, prezentă. Monica Davidescu se bucură din plin de viață și de energia minunată pe care ți-o dă marea și care, în cazul său, a fost amplificată și de prezența familiei.

Fanii de asemenea au copleșit-o cu mesaje de felicitare, mai ales că a schimbat prefixul, iar Monica le-a mulțumit: ”Vă mulțumesc, din suflet, tuturor, pentru miile de mesaje cu urări frumoase, ieri, de ziua mea. Sunt onorată! Simt ca faceți parte cu toții din familia mea și mă bucur să am o familie așa numeroasă și prezentă cu gânduri bune, mereu alături de mine. Vă mulțumesc! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de socializare.

Vedeta arată atât de bine grație faptului că este o persoană activă, care atunci când are puțin timp liber, merge la pilates, o formă foarte prietenoasă de a face mișcare și de a-ți exersa mobilitatea. Actrița a spus că nu a trecut pe la medicul estetician, dar nu exclude varianta, dacă va fi cazul. Până atunci, își încântă soțul și fanii cu o formă fizică grozavă.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg