Monica Davidescu & Aurelian Temişan, la OK!TV: "Fiica noastră joacă într-un spectacol de teatru"

17 septembrie, 2018
Monica Davidescu Aurelian Temisan Dana Savuica OK TV E OK sa fii vedeta 2 jpeg

Invitaţi de Dana Săvuică în emisiunea "E OK să fii vedetă?", cei doi artişti au povestit despre cum arată viaţa de familie cu două vedete în casă.

image

A fost o întâmplare fericită ca Dana Săvuică să-i prindă liberi pe cei doi soţi, la Braşov, într-o pauză de repetiţii pentru Cerbul de Aur, pe scena căruia Aurelian Temişan a urcat ca prezentator. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât erau în formulă completă în oraşul de la poalele Tâmpei, alături de ei fiind şi fiica lor, Dora.

Când Dana Săvuică le-a pus deja celebra întrebare "E OK să fii vedetă?", Aurelian Temişan s-a grăbit să spună că "N-am ales noi să fim vedete. Soarta a decis şi important este că, prin ceea ce facem, publicul rezonează, reacţionează şi vibrează cu noi şi probabil că publicul e cel care ne ţine pe această linie".

"Eu mi-aş dori să avem în spate o echipă, ca artiştii de afară. (...) Noi avem, într-adevăr, un manager care ne negociază marile contracte, dar nu întotdeauna", spune şi Monica Davidescu.

Întrebaţi când mai au timp de vacanţe sau, pur şi simplu, de stat împreună, ca familie, actriţa a spus că: "Fetiţa noastră a fost prezentă cu noi încă din primele luni, la toate spectacolele, la repetiţii...". Iar Aurelian a completat: "Dora joacă într-un spectacol de teatru. Un spectacol care se joacă la Excelsior, pus în scenă de Acting Dream Academy, de Adriana şi de Edi Jighirjiu, în care ea are un rol ca ceilalţi copii de pe scenă. E un spectacol la care vin oamenii plătind bilet."

"Faptul că eu predau la această şcoală, ea a venit cu mine de la 3 ani la lecţiile de teatru", a explicat Monica Davidescu. "N-am împins-o spre asta, dar n-avea cu cine lăsa copilul acasă şi am luat-o cu mine şi am lăsat-o să stea la o măsuţă cu nişte culori şi cu nişte foi, să deseneze, în timp ce eu mă ocupam de ceilalţi copii şi făceam jocuri de socializare şi-i învăţam cum să descopere viaţa prin teatru. Copilei mele îi plăceau jocurile, acasă mă întreba: "Care era regula jocului ăla?", "Cum se face asta?", "Care era pasul pe care l-ai arătat?", "Dar ce cuvinte a spus?"... Venind o dată, de două, de trei, de cinci ori, la un moment dat, când erau mai puţini copii, a zis: "Pot să intru şi eu în joc?" - şi a intrat în joc. Şi, uşor, uşor a zis: "Dar eu nu vreau să mai rămân acasă când tu te duci acolo, eu vreau să fiu acolo" - aşa că am înscris-o în grupă. Înscriind-o în grupă, a intrat, am făcut spectacolul Departe de casă, iar acum, cu Acting Dream Academy, cu următoarea serie începem deja următorul spectacol".

"Lucrând în branşă, i-am testat urechea şi vocea", spune Aurelian. "Are şi voce, şi ureche, dar când se uită, de exemplu, la Next Star, e mai interesată de actorie, n-are nicio treabă cu cântatul. Eu n-am nicio frustrare şi nicio oftică pe chestia asta, pentru că este perioada în care orice părinte încearcă să descopere şi să caute valenţe în copilul lui, a făcut şi balet o vreme. Dar, văzând-o pe scenă, îmi dau seama că are ce să spună pe scenă când va fi mare."

Iată şi alte detalii despre viaţa familiei Temişan.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Bruma
Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}