Monica Davidescu, mesaj pentru cea mai dragă fiinţă: "Împlineşte 18 ani"

5 octombrie, 2021
5 monica25 jpg jpeg

Le oferă în fiecare zi dragoste şi le e întotdeauna aproape, iar aniversările petrecute alături de ea au întotdeauna un farmec aparte.

2 monica2 jpg jpeg

Monica Davidescu şi Aurelian îşi sărbătoresc astăzi pisica. Trotki face 18 ani.

“La mulţi ani, fiinţă iubitoare!

Astăzi Trotki împlineşte 18 ani. Este lângă noi de 18 ani şi ne dăruieşte iubire, căldură, energie pozitivă, bucurii şi momente memorabile. A fost şi este înţelegător şi prietenos cu toţi căţeii noştri. La mulţi ani, Trotki!”

O singură întâlnire le-a fost de ajuns şi au ştiut că vor rămâne împreună o viaţă. Astăzi, după 26 de iubire neîntreruptă, povestea lor curge frumos înainte. Într-o lume mult prea grăbită. Aureşian Temişan şi Monica Davidescu demonstrează că se poate.

“13 ianuarie 1995 - 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oamenii pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi... dar cel mai important e că am fost sănătoşi,  că am fost şi suntem împreună", spunea Temişan.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg