Monica şi Ramona Gabor: interviu în exclusivitate despre noua viaţă în California

9 mai, 2018
Monica si Ramona Gabor in Beverly Hills L A (3) jpeg

A trecut un an de când am stat la poveşti cu amândouă. Vieţile lor s-au schimbat radical, aşa că am venit să le vizităm chiar în America pentru a vedea cum arată viaţa lor la Hollywood.

image

Deşi toată lumea crede că în Los Angeles totul este posh, întâlneşti vedete la tot pasul sau nu ai nimic de făcut toată ziua, am fost surprinşi să le descoperim dornice de a sta în sânul familie şi de a petrece mai mult timp cu prietenii.

image

Monica Gabor ne-a deschis uşa casei ei şi a lui Mr. Pink din Malibu, acolo unde îşi petrec mai toate weekendurile, căci în timpul săptămânii stau în Beverly Hills, aproape de tumultul oraşului şi acolo unde Monica dă lecţii de engleză imigranţilor din Los Angeles.

"Sunt studenţi din 32 de ţări diferite şi, atunci când profesoara mea de engleză nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. Sunt singura în care are încredere şi sunt foarte mândră de acest lucru, pentru că mă gândeam că vin dintr-un oraş mic, Bacău, şi am ajuns să predau engleza în Beverly Hills şi asta îmi dă şi mai multă încredere în mine".

În afară de noul ei job, Monica ne-a vorbit şi despre faptul că fiica ei, Irina, îşi doreşte să se mute cu ea în Statele Unite.

"Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie."

Citiţi în viitorul număr al revistei OK! şi despre relaţia specială pe care Monica o are cu fiul lui Mr. Pink, Anthony, şi despre cum se înţeleg cei doi copii între ei.

Citeşte în continuare pe pagina următoare!

image

Şi dacă la început am crezut că Ramona Gabor este, din nou, în vacanţă la sora ei, am fost surprinşi să aflăm că s-a mutat aici încă de anul trecut şi intenţionează să îşi deschidă propria afacere, ajutată, fiind, de logodnicul surorii ei.

Şi-a închiriat un apartament, are o maşină şi şi-a făcut deja prieteni noi aici: „Am revenit în vară anul trecut la Los Angeles la petrecerea I go live şi pentru prima oară am simţit că poate acesta este un loc în care aş vrea să locuiesc. În decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an în America, dar parcă niciodată nu îmi găseam locul aici şi acum am zis că poate că e cazul să fac o schimbare. În Dubai făcusem cam tot ce consideram eu că era de făcut, simţeam că sunt mult prea mult în zona mea de confort, parcă nimic nu mă mai motiva.”

Ramona recunoaşte că un aport esenţial l-a avut şi iubitul Monicăi, care o încurajează şi o va ajuta să îşi deschidă un business aici. Visul este este să aibă propria linie de cosmetice, dar mai are de pus multe lucruri la punct până atunci, inclusive rezidenţa.

„Deja aveam business-ul meu în Dubai, casa mea, dar am zis că trebuie să vină altă provocare în viaţa mea. Şi am făcut marea mutare în septembrie anul trecut. A fost o decizie de pe o zi pe alta şi, vorbind cu logodnicul Monicăi, care tot îmi spunea: "Gata, e timpul să te muţi, ce mai faci acolo, ai stat şase ani, vino aici" ...asta am şi făcut, am vândut maşina şi în două săptămâni am făcut marea mişcare.”

În interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate şi pe care îl veţi putea citi în revista OK!, Ramona ne-a povestit cât de greu i-a fost în ultimii trei ani să îşi facă o relaţie în Dubai, cum a luptat cu mentalităţile de acolo şi cum doreşte să îşi întemeieze o familie, de ce nu, chiar aici, în America.

„Ultima relaţie în Dubai a fost acum trei ani. Aveam mentalităţi diferite, el arab, eu obişnuită cu stilul de viaţă european. Totul e în regulă acolo până încep ei să te iubească foarte mult. Atunci intervine o posesivitate ieşită din comun.”

OK! Goes To L.A. – proiect realizat cu sprijinul www.eturia.ro.

#buyprint

#eturia #designyourholiday #OKgoestoLA

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg