Motivul pentru care Mirela Vaida a rămas fără voce:„Două zile n-am putut să strig copiii acasă!”

19 martie, 2021
3 vaida5 jpg jpeg

 Mirela Vaida va avea parte de o transformare de zile mari la Te cunosc de undeva. Prezentatoarea va deveni Brian Johnson, liderul trupei AC/DC.

Pe lângă travesti, Mirelei îi vor da mari bătăi de cap atât genul muzical, cât şi răguşeala specifică artistului. „Eu pot să cânt orice, dar nu rock, nu ştiu cum să îl abordez, de unde să îl apuc!”, va mărturisi Mirela la antrenamente. Fire perfecţionistă, Mirela nu a ţinut însă cont de sfaturile Ozanei, care i-a spus să nu mai repete inclusiv răguşeala, pentru că va rămâne fără voce. „După piesa asta, n-am putut să mai strig copiii acasă două zile. Am rămas fără voce!”, va povesti amuzată Mirela. Cum se va descurca aceasta cu poate unul dintre cele mai grele personaje ale ei de până acum, veţi afla urmărind gala de mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

Silvia Dumitrescu va deschida competiţa cu un recital de zile mari. Ricchi e Poveri, Anda Călugareanu şi Mitică Popescu, Margareta Pâslaru, Brian Johnson de la AC/DC sau Loredana Groza sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala anilor ΄80.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg