Motivul sfâșietor pentru care Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, au plecat rapid în Australia

19 decembrie, 2022
nicole si sotul

Nicole Kidman și soțul ei Keith Urban au plecat alături de fiicele lor de 12 și 14 ani în Australia pentru a petrece Sărbătorile acolo.

Festivitățile de anul acesta sunt deosebit de importante, deoarece ar putea fi ultimele petrecute alături de mama lui Nicole, Janelle, în vârstă de 81 de ani, care nu se simte bine din ianuarie. 

Sursele din interior spun că Nicole, în vârstă de 55 de ani, este conștientă că timpul petrecut cu Janelle este limitat și intenționează să facă Sărbătorile din acest an memorabile. 

În octombrie, Keith, în vârstă de 55 de ani, a declarat pentru The Daily Telegraph că petrecerea acestui Crăciun cu întreaga familie este de cea mai mare importanță. 

„Mama mea tocmai a împlinit 80 de ani și mama lui Nic... cine știe câte Sărbători avem vreodată cu cineva, dar mai ales cu mamele noastre, prețuiesc cu adevărat șansa de a petrece Crăciunul familia noastră în Australia”, a spus el. 

„A avea copiii acolo este grozav, dar și familia extinsă, pentru că nu avem pe nimeni în Nashville, așa că este incredibil să avem verii, mătușile și unchii acolo, este pur și simplu uimitor”, a adăugat el. 

nicole si familia

Potrivit revistei New Idea , Nicole și Keith își vor petrece ziua de Crăciun la Balmoral Beach din North Shore din Sydney, alături de mama și sora lui Nicole, Antonia, de cei șase copii ai săi, precum și de mama lui Keith, Marienne. 

Atât Nicole, cât și Keith și-au pierdut tații, Antony și Bob, în ​​ultimii ani. 

Nicole și Keith nu au pierdut timpul și și-au vizitat imediat mama după ce au ajuns duminică la Sydney. Ei au fost fotografiați în fața casei lui Janelle cu o geantă plină de cadouri la doar câteva ore după ce au aterizat. 



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg