Motivul uluitor pentru care Tom Cruise n-a apărut la Oscaruri. Are legătură cu fosta soție Nicole Kidman

14 martie, 2023

S-au despărțit de mult, dar actorul pare că nu este confortabil cu ideea de a da ochii cu fosta soție, mai ales că a participat la Oscaruri alături de actualul soț, Keith Urban.

Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg

Starul de 60 de ani al filmului ”Top Gun: Maverick” a fost duminică seara marele absent al festivității de premiere, în ciuda faptului că filmul în care el a jucat primise 6 nominalizări la Oscar!

Tom Cruise a vrut să evite întâlnirea ciudată cu fosta nevastă, aflată la brațului noului soț. ”El n-a venit, pentru că ea a venit”, a dezvăluit un apropiat al starului ”Top Gun” tabloidului DailyMail.

Actorul acum în vârstă de 60 de ani a divorțat de Nicole Kidman, acum în vârstă de 55 de ani, în urmă cu peste două decenii.

Tom Cruise și Nicole Kidman (2) jpg

Au fost un cuplu adorabil, atât în viața reală, cât și pe ecrane. Cele două celebrități s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului, în 1990, și au adoptat doi copii: Isabella, care acum are 29 de ani, și Connor, care are 27 de ani. Potrivit surselor, ambii fac parte din Biserica Scientologică, întocmai ca tatăl lor.

Tom Cruise a înaintat divorțul de Nicole Kidman în februarie 2001, invocând ”diferențe ireconciliabile”, după ce a părăsit-o pe actriță în același an.

Întreaga lume a fost atunci înmărmurită de decizia lui Tom Cruise, inclusiv Nicole Kidman. Nu s-a confirmat public niciodată, însă zvonurile vorbeau de cel mai plauzibil motiv pentru care relația lor n-a mai funcționat și anume refuzul sistematic al actriței de a se înscrie în Biserica Scientologică.

Cei doi actori au promis că nu vor detalia public motivele: ”Ea știe de ce am divorțat, și eu știu de ce.”, a mărturisit Tom Cruise în 2013 revistei Vanity Fair. ”Este mama copiilor mei și îi doresc tot binele. Este o etapă din care trebuie să ieși și să mergi mai departe.”, a mai explicat Tom Cruise și a închis subiectul.

Nicole Kidman a arătat fabulos la Oscarurile din 2023 și probabil și ea s-a simțit ușurată că nu a dat nas în nas cu fostul soț.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg