Muzica are parfum prin colecția Jusbox Perfumes, disponibilă în parfumeriile de lux BEAUTIK, cu beneficii exclusive prin programul Mastercard Premium Collection

7 septembrie, 2023

Muzica și Parfumul împărtășesc o putere extraordinară: intens – și totuși involuntar – au capacitatea de a readuce la viață cele mai ascunse emoții și amintiri. Nu este o coincidență că muzica și parfumul vorbesc ambele limbajul comun al notelor. Parfumierul, la fel ca muzicianul, cântă note și acorduri pentru a compune armonii superbe și emoționante. Cunoscând legatură puternică dintre aceste două lumi, Jusbox Perfumes folosește limbajul muzicii pentru a face adevarata esență a parfumurilor sale universal acceptată.

Alege parfumul cu care rezonezi din colecția Jusbox Perfumes și bucură-te de avantajele oferite prin programul Mastercard Premium Collection, programul de cashback automat dedicat posesorilor de carduri Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite. Creează-ți un cont pe www.priceless.com, înregistrează-ți cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei beneficia de 5% cashback din valoarea cumpărăturii în magazin, când faci o plată de minim 1.200 lei la BEAUTIK, dacă ai cardul înscris în program. Odată ce ai înscris cardul, ai acces la toate ofertele din program. Nu este necesar să rezervi fiecare ofertă în parte.

Beautik Haute Parfumerie (1) jpg

Jusbox Perfumes reprezintă întâlnirea dintre Muzică și Parfum, contopindu-se într-un singur sunet ce evocă emoții pure. Creațiile Jusbox reinterpretează limbajul universal al muzicii, demonstrând excelență în arta parfumeriei prin reexprimări olfactive ale ritmului, melodiei, culturii și stilului de viață.

Fiecare parfum aduce un omagiu acelor icon-uri muzicale care au lăsat o amprentă în istoria muzicii și au influențat generații întregi. Iar ambalajul nu face excepție. Recipientul parfumului este o sticlă prețioasă cu o capacitate unică de 78 ml, omagiu primului disc fonografic care a cântat la 78 rpm. Capacul, modern și rafinat, celebrează cel mai cunoscut dispozitiv din istoria muzicii: discul de vinil.

Beautik Haute Parfumerie (2) jpg

Compoziții olfactive neconvenționale, parfumuri bogate în istorie, dar și foarte actuale sau nonconformiste, sticle cu un design modern și ediții limitate cu arome inedite, toate acestea pot fi descoperite în parfumeriile de lux BEAUTIK. BEAUTIK este un curator de parfumuri și produse de îngrijire high-end, cu peste 1.500 de produse de la peste 40 de brand-uri de renume, disponibile în cele 8 magazine fizice și în buticul online. Misiunea BEAUTIK este de a educa și consilia clienții în găsirea parfumului semnătură propriu, care se transformă automat într-un stil personal inconfundabil.Recente pe Ok! Magazine

termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg